למנהל\ת...

למנהל\ת...../images/Emo13.gif

למה אין גלריות בפורום הזה
זה יכול להיות מאוד נחמד... אם היה לי תמונות הייתי עוזרת, אבל אין לי..
אנשים
(כמובן אם למנהל\ת לא אכפת...) בא לכם שיהיו גלריות פה בפורום
מי שרוצה -
מי שלא רוצה-
נו יאללה
תצביעו
מי שמצביע, משפיע

shirakl

New member
היי נועה חמודה...

למה אין גלריות? משום שהפורום עדיין די חדש... כל מי שחבר קבוע כאן יודע שאני משקיעה את נשמתי בפורום הזה ועובדת כל הזמם על חידושים ועל שינויים... בדיוק אתמול עלה סקר חדש לכבוד פורים, ויום לפני כן עדכנתי את קישורי הפורום. גם תורן של הגלריות יגיע, אבל תנו לי זמן... בכל מקרה - יש לי הצעה כזו, ואני מציעה שעליה באמת נערוך את ההצבעה שלנו. מי שבעד שישרשר
ומי שנגד ישרשר
בואו נפתח פעם בשבוע שרשור תמונות ע-נ-ק. כל פעם נבחר נושא (אפשר נגיד בשבועות הראשונים כל שבוע להעלות דמות מהסדרה, אח"כ להעלות כל מיני זוגות בסדרה, אח"כ להעלות שרשור של תמונות קבוצתיות של כולם יחד) וכולם ישרשרו את כל התמונות שיש להם. אני אשים את כל התמונות שתביאו בגלריה מיוחדת בפורום שכותרתה תהיה הנושא השבועי. אז מה דעתכם? אם תקבלו את הצעתי, אז החל מיום ראשון הקרוב בכל שבוע אני אהיה אחראית לפתוח שרשור תמונות ולהודיע לכם בהודעה הראשית שלו מהו הנושא השבועי. נראה לי שזה יהיה ממש נחמד
מחכה לתגובותיכם

../images/Emo45.gif../images/Emo85.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo85.gifאבל....

אין עדיין ממש הרבה תמונות באתרים.

shiran™

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo121.gif

אין לי התנגדות. אז.. בואו נעזור להקים את הגלריות. לי ת'אמת אין תמונות, אבל אני אוכל להשיג. אז.. אני מוכנה לעזור
ולאט, לאט, הפורום עוד די חדש.

yuli c

New member
הצעה נחמדה למרות ש...

נראה לי שכולנו הורדנו את התמונות שרצינו מהאתרים שיש לסדרה, אלא אם כן למישהו יש תמונות מיוחדות שאין באתרים ואז זה יכול להיות מעניין. לי למשל יש תמונות של החתיכים ההורסים שלי ארז וקובי. אבל עקרונית אני בעד הרעיון למה לא.

shirakl

New member
הרעיון הוא לא רק להגדיל את

אוסף התמונות הפרטי של כל אחד ואחת מאיתנו, אלא ליצור גלריות לפי נושאים ולהשקיע בפורום שלנו
ומכיוון שאני רואה שכולם מסכימים, כבר ביום ראשון הקרוב אני אעלה את הנושא הראשון
כמו כן, אני אתן לכם את תוצאות הסקר הפורימי החביב שלנו, ואחזיר לעוד שבוע אחד את הסקר שהיה לנו לפניו

למעלה