למנהל הפורום :

שרירי86

New member
למנהל הפורום :

ראיתי שאתה פעיל מרצ. יש לי כמה דברים לציין ואני רוצה שתגיב אליהם : פיתרון לבעיה הערבית : לא לחלק להם שטחים, כי במילא הם לא מכירים בקיומנו על שום גבול שהוא. מפגיזים בנו טילים? מאיפה שבאים הטילים - שם לכבוש. באו טילים מעזה? לכבוש מייד את עזה ולנקות אותה עם טרקטורים. באו טילים מדרום לבנון? לכבוש את דרום לבנון. בלי חוכמות. הערבים תומכים בחיזבאללה וצוהלים? להכניס אותם לכלא. על תמיכה ברצח. חבר כנסת ערבי בעד מתקפות טרור? להעיף אותו מהכנסת ולהכניסו לכלא. נ.ב. עליך לזכור שהטרור הוא איום על כל העולם ולא רק על ישראל, ישראל פועלת על מנת להגיע להבנות ועל מנת לשמור על אזרחיה. מחכה לתגובתך, שרירי86.

Fleddermaus

New member
מי, אני?

"לא לחלק להם שטחים, כי במילא הם לא מכירים בקיומנו על שום גבול שהוא." די לצביעות, אתה מוכן להכיר בפלסטין? אבו-מאזן, יו"ר הראשות הפלסטינית, מכיר בישראל בגבולות 67. לגבי כל השאר, אתה מציע לרדת לרמה של ארגוני הטרור ולשחוט חפים מפשע ללא אבחנה. אני מניח שאין טעם לדבר איתך על מוסריות, אז תחשוב מה אתה היית כותב פה ברגע שמנהיג ערבי היה מציע מה שאתה מציע. יש לך סקר שקובע שכל הערבים תומכים בחיזבאללה? אם לא, אתה מכליל ומסית.

שרירי86

New member
כן אתה.

ראשית, עליך לזכור שאבו-מאזן אינו קובע דבר ולו חצי דבר, אין לו מילה, ואין לו השפעה, הבוס שם זה ארגוני-הטרור, ובהם בחר העם הפלסטיני. אבו מאזן הוא כמו אוויר. אז נישארנו עם ארגוני-הטרור שלא מכירים בקיומנו. חילקנו להם את רצועת-עזה ועכשיו זה מהווה מקור לשיגור טילים לעברה של מדינת-ישראל, מה בעצם עשינו כאן ? קיבלנו טילים במקומות שמעולם לא חטפו טילים, טילים באשקלון? זה דבר שהתחיל מאז שיצאנו מגוש-קטיף. תגיב.

iRoNBaLLz

New member
אני לא מאמין שזה קורה... אבל...

יש דברים הגיונים במה ששרירי אמר!! אבו מאזן אכן סמרטוט חסר השפעה ברשות. ומי ששולטים אלו הם ארגוני הטרור. הכל נשלט שם על ידי כוח, סחיטות, איומים וכדומה. מזכיר לי מדינה מסוימת...

S h a y D u

New member
לא סתם פעיל..

יושב-ראש נוער מרצ..
ה'ביילין' של הנוער! לפי האישיות שלו רואים שהוא הולך להיות בדיוק כמו ביילין, לא תורם כלום למדינה ויודע רק לדבר...

Fleddermaus

New member
אני לא יו"ר נוער מרצ

הייתי יו"ר נוער מרצ, הפסקתי להיות יו"ר נוער מרצ לפני יותר מחצי שנה. ואתה ממשיך לכתוב הודעות בשבת, כופר שכמותך. אותך למרזל.

מצחיק לשמוע אנשים מדברים על

קדושת ירושלים, קדושת א"י ויום כיפור, כשהשבת קדושה יותר לאיןשיעור.

למעלה