למנהל הפורום

mangoyarok

New member
למנהל הפורום

*-מרקי-קקטוס-* ו 07:34 | 27/03/06 זה (?)...מסרים-גורם ולא להתעסק בשטויותתרומתו לאיכות ה שהוא הגורם היחיד להווצם כמשמעו.ראה,איך נראית איכות השלטון עקב נוכחותו. האיש נחסם הזה מציע לזרום בתפוז בניק הי שלו,ובגלל אישיהזו בפורום ות נמוכה פורץ לכאן שוב ושוב מקור. אחרים,כולל אני,לרדת מחותת-רמתו,כדי להתגונן מהזוועה. זה הכל-בגלל שלזילות הפורו נתת לו כאן קרנות מזבח להאחז בהם. שאף אחד אני פונה אליך בשמי ובשם ה"איש" העוד גו לשים-שים כבר סוף לפארסה שאתה מנהל. סר ברירה להוא גור לא ם לגולשים, שלטון שלילית/אפה חד פעמית מצידו,סים שלך,פשוטות,מעצם המצאותו כאן. אני מבקש ממך המזדנבת בכל לשון-תן לפורורותם. אין מדובר במעידאלא בשיטה,א יצביע ותה העתיק כנראה מנסיונו בחיים לליכוד. תודה. נ.ב.: אם תקרא רק את המילים המודגשות, מלמעלה למטה, תבין עד כמה אני מתחשב ...

mangoyarok

New member
למנהל הפורום - תזכורת

*-מרקי-קקטוס-* ו 07:34 | 27/03/06 זה (?)...מסרים-גורם ולא להתעסק בשטויותתרומתו לאיכות ה שהוא הגורם היחיד להווצם כמשמעו.ראה,איך נראית איכות השלטון עקב נוכחותו. האיש נחסם הזה מציע לזרום בתפוז בניק הי שלו,ובגלל אישיהזו בפורום ות נמוכה פורץ לכאן שוב ושוב מקור. אחרים,כולל אני,לרדת מחותת-רמתו,כדי להתגונן מהזוועה. זה הכל-בגלל שלזילות הפורו נתת לו כאן קרנות מזבח להאחז בהם. שאף אחד אני פונה אליך בשמי ובשם ה"איש" העוד גו לשים-שים כבר סוף לפארסה שאתה מנהל. סר ברירה להוא גור לא ם לגולשים, שלטון שלילית/אפה חד פעמית מצידו,סים שלך,פשוטות,מעצם המצאותו כאן. אני מבקש ממך המזדנבת בכל לשון-תן לפורורותם. אין מדובר במעידאלא בשיטה,א יצביע ותה העתיק כנראה מנסיונו בחיים לליכוד. תודה.

טלי06

New member
למנהל הפורום

אני מבקשת בכל לשון של בקשה לא להעיף מהפורום את המתקרא מסרים- מנגו ירוק -תפוז כתום שכן בלעדיו הפורום ישמים הוא גורם משעשע ויחסר לנו מאוד אנא מחל לו על ביטוייו טינופת וחלאה כלפי הגולשים ועל קללותיו כלפי גולשים כי בניהם ימותו (כך איחל לי ולגולש נוסף לייבו) מחל לו והשאר לנו את השעשוע.

tapuzkatom

New member
מנהל יקר

אתה מוזמן לבקש מהגולשת נילישש שתחוד לנו חידה בסגנון מה משותף לחשמל ואש ? התשובה: עמוד איזה עמוד ? עמוד חשמל שממנו צנח אל מותו אדם חי חי חי חי חי חי חי לאחר מכן חייג 101 והזמן אמבולנס ובו 2 אחים חסונים עם כתונת עבורה

טלי06

New member
עמוד שעליו טיפס בחור כדי להוריד

שלט של מפלגה יריבה.

מנהל יקר מאד

אתה מתבקש לפתור לנו את החידה: מי מסתתר בפורום שלך בעשרה ניקים ?[ מי מסתתר מקרני השמש ומאור היום שמא יבולע לו? מי מתנהג כמו אינפנטיל בן 3 כולל מ.ע.מ ? מי מאחל לאחרים שימותו,בעוד הוא עצמו בקושי חי ? והחידה הכי חשובה: למה אתה לא מעיף אותו מכאן לכל הרוחות ? האם זה בגלל שאתה קורבן של סחיטה ? יום בוחר שמח.

טלי06

New member
רק עשרה?!?

אכן אני מצטרפת לקקטוס ושואלת לפשר חסינותו התמוהה של מי שמכנה גולשים בכינויים: חלאה, טינופת.

tapuzkatom

New member
מה תמוה ?

הוא לא צוהל מספיק כאשר נהרגים אנשים לכן ? יש לו חסינות

למעלה