למנהל הפורום

לא משנה

New member
למנהל הפורום

למנהל הפורום שלום, משום מה הפורום הזה מסרב לזהות אותי בשם משתמש אחר. בפעם הראשונה שהשארתי כאן ההודעה, השארתי אותה תחת השם TRIPLEfnH אולם, מאז כל פעם שאני מנסה להשאיר הודעה, הפורום מזהה אותי רק בתור "לא משנה" לחצתי על "החלפת שם משתמש/ת", ונכסתי תחת השם TRIPLEfnH עם הסיסמא, ושוב הוא מזהה אותי בתור "לא משנה" אם תוכל לעזור לי, אודה לך TRIPLEfnH

על ה@ש

New member
הבנתי את הבעייה...!

אבל צערי אני לא ממש יודע כייצד לפתור אותה! אולי תנסה שוב להחליף שם משתמש ....?!?!??! בתקווה שזה יעזור! על האש

לא משנה

New member
מי כן יכול לעזור ?

לא, זה לא עזר. תראה, בעיקרון אני מניח שאם ימחקו את השם "לא משנה" מה REGISTERATION של הפורומים של "תפוז" זה יפתור את הבעיה. אני מניח שאתה לא הכתובת, אבל אולי אתה יודע מי כן ? TRIPLEfnH

על ה@ש

New member
הדבר היחיד שאני כן יכול לנסות

זה להפנות אותך לפורום משוב תפוז און ליין! בתקווה ששם יוכלו לעזור לך יותר...!

כנראה שנרשמת פעמיים

תכנס לשליחת הודעה, ליד השם יש "לעדכון כרטיסך האישי" לחץ על זה זה יפתח לך דף חדש ובו בסעיף למעלה תרשום את השם משתמש- טריפל אייצ´ משהו, ואת הסיסמה אח"כ תגיע לדף עדכון פרטי משתמש- אם אתה רוצה עדכן משהו אם לא פשוט המשך הלאה עכשיו אל תשלח את ההודעה! לחץ על חזור, לחץ על שליחת הודעה עוד פעם והפלא ופלא, השם השתנה מיליון פעם עדכנתי את האינפו שלי אני מומחה

לא משנה

New member
לא, זה משהו אחר

לא, זה לא עזר, אבל תודה אמורים להתקשר אליי היום משירות הלקוחות של האתר ולסדר לי את זה TRIPLEfnH

למעלה