למנהל הפורום:

s-yomtov

New member
למנהל הפורום:

תשמע יש אתר באינטרנט שיש בו לינקים שבורים, אני לא רוצה להגיד את שמו. וזה מרגיז כי כשמנהל האתר מעלה קבצים הלינק שלהם שבור. אז אני דברתי באי סי קיו עם אחד מצוות האתר והוא אומר שזה לא כל כך קל לבנות אתר. לפי ההגיון שבונים אתר יש בו לינקים שבורים. עכשיו למה אני אומר את זה? כי אני אמרתי לאותו אחד מצוות האתר: שאפילו אם זה קשה לבנות אתר כי יש בו לינקים שבורים שיבדוק איך שהוא מעלה את הקובץ לאתר אם אפשר להוריד אותו,זאת אומרת עם הלינק שלו שבור ואז אם הוא שבור הוא יתקן אותו. אבל אחד מהצוות של האתר אמר שהוא עושה את זה והוא אומר שהשרת שעליו נמצאים הקבצים מוחק להם מפני שהוא לא מרשה להשתמש בשרת שלו רק לאיחסון קבצים. למה זה כך? ומה עושים? מה צריך להחליף שרת?

עוזי 2

New member
אני אנסה לנחש על מה מדובר

לפעמים אנשים מעלים קבצים גדולים (exe) על שרתים שמאפשרים להכניס קבצים גדולים, אבל בעצם מעדיפים לבנות את האתר שלהם על שרתים קטנים יותר שלא מאפשרים החזקה של קבצים גדולים. באתרים הגדולים הם רק שמים את התוכנות (בד"כ תוכנות לא חוקיות) אבל לא בונים web pages סביבם באותו שרת, כיוון שממילא מתייחסים לזה כאל אתר זמני. השיטה הזאת מאפשרת להם להעביר את הקבצים הלא חוקיים יחסית מהר מאתר לאתר מבלי להזיז את אתר הבית שמפנה לקבצים הללו. אבל קבצים כאלו, וגם בגלל שאין להם webpage באותו שרות, גם מוסרים ע"י מתחזקי השרת עקב היותם בלתי חוקיים או בלתי מקושרים. אם אתה מדבר על קבצים בלתי חוקיים אז זה די ברור למה קשה להחזיק אותם על אותו שרת הרבה זמן.

s-yomtov

New member
מה שהתכוונתי להגיד

הוא שהשרת שלהמנהלים מוחק להם את הקבצים באתר בגלל שהשרת של האתר לא מרשה להשתמש רק לאיחסון קבצים

למעלה