למנהל הפורום

• פותח הנושא Gagl
  • פורסם בתאריך

Gagl

New member
למנהל הפורום

היי, בהודעה שרצה היה רשום שאתה מחפס תמונות לפורום, ובכן: יש 2 "תמונות" שעשיתי, לא יודעת אם יתאימו, זאת להחלטתך..
כתבתי באנגלית, כי אין לי אפשרות בעברית משום מה בפוטושופ (התוכנה שבעזרתה עשיתי זאת). פה מצורפת התמונה הראשונה (שאותה פחות אהבתי אישית) אחריה אפרסם את התמונה השנייה. מה דעתך? מה דעתכם?

vk3

New member
פצצות לכול מקום אפשרי בגוף... ../images/Emo45.gif

לריסים, לגבות, לתותבות וכן הלאה... ענקייית
אין מילים פשוט ! כול הכבודדד
אכן, השנייה הרבה יותר יפה... חבל באמת שזה לא רשום בעברית... בינתיים אשים אותה כמו שהיא, אבל אם תצליחי לעשות בעברית זה בכלל יהיה ענק ! המון תודות !!!

vk3

New member
שאלת התייעצות קטנה...

הכנסת בתמונה השנייה את כיפת הזהב בירושלים ומתחתיה מקום חורפי ברוסיה... מה דעתך במקביל לכיפת הזהב לשים תמונה של הכיכר האדומה ? רק שואל
תודה !!!

vk3

New member
וגם...

את השם לצבוע בצבע אחר משחור, כי אם תראי בדף הראשי של הפורום, לא רואים אותו ברור... וסליחה אם הגזמתי...

Gagl

New member
vk3 לבקשתך...

צירפתי פה את התמונה עם הכיכר האדומה (מקווה שזו באמת הכיכר האדומה, משום שמעולם לא ראיתי אותה..
) ושינתי את צבע הכיתוב. לגבי השפה העברית- עוד לא ניסיתי להוסיף לי את האפשרות של העיברית לתוכנה. במידה ואצליח כשאנסה, אפרסם פה גירסא בעברית.

Gagl

New member
מנהל פורום יקר...

רק עכשיו נפל לי האסימון שאנחנו לא יודעים את שמך, אז מה הוא?

vk3

New member
קיריל, נעים להכיר ../images/Emo140.gif

שוב תודה על המאמצים עם התמונה... הצבעים שבחרת לטקסט הרבה יותר טובים, אבל עדיין יש בעיה עם "in Russian ", אולי להגדיל טיפה ? תנסי משהו בבקשה... לגבי הכיכר האדומה, במקום לשגע לך ת'שכל אני אתן לך את התמונה בווריאציות שונות ואת, כמעצבת, תבחרי מה הכי מתאים... תמונות שמצאתי והעליתי לך וגם מגוגל... ועוד דבר קטן, תוכלי להרחיק מרחק שווה את הפסים הכחולים מגבולות התמונה ( ממש מעט), שייראה כמו בדגל ישראל ואז אולי גם תצטרכי להקטין מעט את מגן הדוד ( ואפשר שהוא יהיה בצבע זהה לפסים ?) ? שוב המון תודות וסליחה על הטירחה

vk3

New member
התמונה הזאת נראית הכי " חייה"...

מה דעתך ? ולגבי הפסים התכוונתי להרחיק מעט משמאל ומימין ( לא מלמעלה ומלמטה)... תודה

rej

New member
יש שיטה מיוחדת .....

בשביל לכתוב בפוטושופ בעיברית

למעלה