למנהל הפורום

t@gel

New member
למנהל הפורום

יש לי שאלה טכנית מאוד... מי מחזיר לי הוצאות רפואיות בגין ניתוק של 3 ימים מהפורומים? אני שואלת כי, פשוט אני כרגע יכולה לגלוש רגיל, אבל אני אחרי התקף לב.... :) חג שמח...תגל

eYaL

New member
הממממ.......

השאלה שלך מזכירה לי חלום שפעם חלמתי.. גם אני בחלומי ראיתי כסף שזורם לכיס..;-) לכן אני מוצא לנכון לשלוח אותך מפה הישר לפורום חלומות.. תהני! בברכת חג שמייח... eYaL

duke4you

New member
פידבאק לeYAL

בהמשך למה שeYAL מסר, שמעתי שביה``ח אברבנל הקים פורום חדש לכל בעלי החלומות. מומלץ!!!

t@gel

New member
ררררררררררר

אני לא יודעת על מי אני צריכה לתפוס עצבים... על הליימך הזה שחושב שהוא מצחיק, או על eYaL, שחושב שהוא בכלל בדרן מצוות הוואי ובידור של מלון קרלטון... קיצור.... הלו הלו הלו... תתחילו להרגיע, למה מנהל הפורום הזה...חבר שלי.... :p חג שמייח :) תג תגל

duke4you

New member
תגובה

אולי כדאי שכולם יצאו מהחדר וישאירו אותכם לבד, כי נראה שאנו מפריעים לכם באמצע. הלו? זה פורום עם אנשים בעיות במחשב לא ב...

eYaL

New member
תגובה..!

תראה לי איפה רשום פה בפורום תמיכה לאנשים עם בעיות במחשב.. חוצמיזה...שפורום בריאות הנפש התמזג איתנו בשבוע שעבר.. ;-) וכבר שאפשר לראות את ההשפעה שלו עלינו מסביב.. דוגמא לכך - תגל (חיחי) (מומלץ לא להתקרב אליה יותר מידי,יש לה קשרים..בהנעלה ;-) ) שאו ברכה eYaL

duke4you

New member
תגובה

eyal לא התכוונתי אליך אלא לטגל ולר` הפורום, אם חשבתי שהכוונתי אליך אז סליחה. ואכן רואים את ההשפעה כאן.

t@gel

New member
ואני עוד תוהה למה הוא התכוון...

בטח הוא רוצה שאני אתן לו הנחה ברכישת מודם וזוג פלטפורמות... :) שבת שלום... תגל...תמיכה אישית...

duke4you

New member
הנחה אחרת!!!

הנחה בזוג רמקולים ומיקרופון, כדי שנוכל לדבר?!

למעלה