למנהל הפורום

FLASH333

New member
למנהל הפורום

אתם טוענים שמפלגתכם אינה תומכת בכל סוג של טרור נכון? אני רוצה להאמין בכך איך תסבירו את ההודעה האנטישמית של קוניק שלדעתו רצח ילדים לינץ´ בחיילים והרג חפים מפשע הוא מאבק צודק? הודעה זאת עולה בקיצוניות על כל הודעה שנציג גוש שלום משאיר פה מדי פעם אפילו ה"יהודי" הזה לא מביע תמיכה בטרור עד כדי רמה כזאת! אתם לא תומכים בטרור? תוכיחו!!!

redron

New member
אבל אנחנו תומכים בטרור..לא ברור??

די כבר עם הדמגוגיה הזולה הזאת..

redron

New member
ולמה יהודי במרכאות??

אתה חושב שאתה יותר יהודי ממנו?? תוכיח!!

FLASH333

New member
אני לא יודע אם אני יותר

יהודי ממנו ואני לא יודע אם הוא בכלל יהודי אבל מה שבטוח הוא שאני כיהודי לא מעוניין שירצחו את בני עמי ולקרוא לזה מאבק לחופש כי רצח של תינוקת בת יומה הוא לא מאבק לחופש

redron

New member
אני לא מאמין שיש פה מישהו שחושב ש..

רצח שלהבת פס הוא לגיטימי, אז תפסיק לבלבל במוח!!

pelegs

New member
פיגועים בחיילים

מעצם היותם פגיעה באנשי צבא, לא אזרחים, שיודעים שהם נמצאים בסכנה, הם חמושים ונמצאים בשטח מעורער בפקודת הצבא, פחות נוראיים מפיגועים באזרחים. הרי המטרה של צבא זה להלחם או להגן על תושבי המדינה, והצבא מחומש לשם כך, ומאומן לשם כך. זה כמו להגיד שבמלחמות הסורים, הירדנים, המצרים והעיראקים לא היו בסדר כי הם הרגו לנו חיילים. נו באמת... כנראה שלכך הוא התכוון.

FLASH333

New member
באמת?

תעלה כמה הודעות למעלה ותבדוק! אל תשחק לי אותה עכשיו לא ידעתי לא שמעתי תלמד לקרוא ולהבין מה אתה קורא!!!

ricardo18

New member
הדרך בה הוא מגדיר את האירועים

אינה נוגדת את העובדה שהוא כואב לא פחות ממך על האובדן. באותה מידה אני יכול לומר שאתה "לא יהודי", כי אתה תומך בהתנחלויות ובכיבוש אשר אחראים למאות קורבנות יהודיים.

ricardo18

New member
אני כתבתי ש"לפגוע בחיילים זה בסדר?"

אני כתבתי שפעולות התנגדות (פגיעה מובחנת בכוחות בטחון) אינן פעולות טירור אלא פעולות צבאיות. אני כמובן מתנגד לכל סוג של אלימות. אני פשוט חושש שהגדרת כל פעולה כטירור נותנת לגיטימציה למלחמה עיוורת בטירור, אשר מעמיקה את הכיבוש ומסלימה את הסכסוך, ומונעת הסתכלות לתוך רבדים שונים בחברה הפלשתינית, ומניעיהם.

די לעיוות המוסרי

"באותה מידה אני יכול לומר שאתה "לא יהודי", כי אתה תומך בהתנחלויות ובכיבוש אשר אחראים למאות קורבנות יהודיים": לא נכון. מי שאחראי לקרבנות היהודיים הם אך ורק הערבים שרוצחים אותם. זה לא מוסרי להאשים ברצח את המתנחלים, רק בגלל שהרוצחים אומרים "אנחנו רוצחים בגלל המתנחלים". מלבד זאת, הערבים רצחו אותנו עוד הרבה לפני שהיה כיבוש והרבה לפני שהיו התנחלויות, כך שהטענה הזאת גם לא נכונה הסטורית. זה לא מוסרי ולא נכון להאשים ברצח את הקרבן. זה כמו להגיד שהנאנסת אשמה באונס כי היא הלכה בלבוש לא צנוע ופיתתה את האנס.

ricardo18

New member
ומי אמר שרק המתנחלים הם הקורבן?

שמעת על הילדה הפלשתינית בת ה14 שנהרגה אתמול? היא לא קורבן לתפיסתך? היא הגורם?

מי זה קוניק בכלל? ומה הקשר שלו אלינ

מי זה קוניק בכלל ומה הקשר שלו אלינו? למה אתה חושב שכל אמירה של אדם כזה או אחר שחושב אחרת ממך זה טענת מרצ? אתה יכול להיות בטוח שמדובר בטענות מרצ אם הן מגיעים מנציגי מרצ, מופיעים באתר מרצ, בפורום מרצ תחת "הנהלת פורום מרצ" וכד´. לא כל אחד שמביע דעתו הוא מרצ. עם כל הכבוד אין כל סיבה שתתבלבל.

FLASH333

New member
עובדה שההודעה

המחליאה שלו בדבר תמיכה בטרור לא נמחקה משום מה ולעומת זאת כל הודעה שניה שלא מוצאת חן בעיניך את/ה מוחק/ת כשם שאתה מוחק הודעה לא חוקית לדעתך מצד ימין כך אתה צריך לנהוג גם בצד השני

redron

New member
לא יודע מי זה קוניק אבל..

ההתבטאות "מי זה קוניק בכלל?" לא ראויה למנהל פורום, שוב נודפת ממך נימה של זלזול!!

FLASH333

New member
שאמרתי את זה

התכוונתי למי הוא בכלל שיזלזל בחיי יהודים?

למעלה