למנהל היקר

למנהל היקר

באמת שאני מעריך את עבודתך, אתה מנהל אותו בצורה טובה (למרות שאין הרבה עבודה). למרות שגם אני נגד מזוייפים, צרובים, אתרי הורדות של דיסקים שלמים, איני מסכים איתך שבפורום אסור לבקש מילים של שירים, אם איני טועה אמרת שהודעות כאלה ימחקו. עם כל הכבוד לך (ויש כבוד), אין לך זכות (למרות שזה נוגד את דעותיך) לדרוש מאנשים לא לדבר על זה, אחרת למה נועד הפורום? תן לאנשים לדבר ותנסה להתערב כמה שפחות. בתודה שמעון הגיבור.

אני גם מסכים...

לפי מה שקראתי בהודעות האחרונות פה זה נראה כאילו אתה מגביל את האנשים קצת יותר מדי, זה ממש בסדר שאתה מעודד את האנשים לקנות דיסקים וכאלה ונגד העברות שירים, אבל מילים? זה כבר קצת מוגזם.. כי גם יש לך קישור לאתרים עם כל המילים אז מה הקטע? אבל כל הכבוד על הפורום...

exit_from_here

New member
תגובה

דבר ראשון-תודה. דבר שני-זה לא שאני נגד האנשים שרוצים את המילים-את הענין הזה אני מכבד,הקטע הוא שגם המילים של השירים הם זכויות יוצרים-האתר תפוז אמור להיות אתר חוקי ולכן אני משתדל לשמור על חוקי מדינת ישראל ותפוז בפורום שלי-אני אבדוק את הענין עם הנהלת תפוז ומבטיח לתת תגובה מפורטת בהקדם האפשרי פשוט בזמן הקרוב יש לי פחות גישה למחשב,אני מקווה שכבר היום או מחר תהיה לי תשובה. לקחתי את ההערות לתשומת לבי,תודה. ומקווה לראות אותכם פה עוד...

למעלה