למנהל החדש

למנהל החדש

די להביא את כל החברים שלך מפורום צמחונות וגאווה צעירה! הם בכלל לא קשורים להוד השרון וכמו שאתה מוחק כל הודעה שלי שלא קשורה להוד השרון, תסלק גם אותם, ותמחק את שרשור הצמחונות ושרשור הטיסות. הם הרי לא קשורים להוד השרון בשום דרך!

תגובה

יותר מחצי מההודעות שלך לא קשורות לכלום ובטח שלא להוד השרון. אני מוחק כל הודעה שלך שהיא מעליבה, פוגעת ולא במקום..לצערי, זה קורה הרבה יותר מידי, אנא שמור על שפת הדיבור. ופורום הוד השרון הוא פורום פתוח לכולם, הנושא אמור להיות הוד השרו-אנשים שאוהבים את העיר, קשורים אליה איך שהוא או סתם מוצאים את הפורום מעניין. כך שאני לא יודע איך החלטת מי מהם גר בהוד השרון ומי לא, אני יכול להבטיח לך שלפחות חלקם באו. ואני לא הזמנתי אף אחד מגאווה צעירה, אם יש לך בעיה עם הומואים ולסביות, זו הבעיה שלך בלבד, צר לי על כך. אבל אתה לא תגרש אף אחד מהפורום הזה כי מגיע לאנשים להתבטא פה לא פחות ממך!

שרימפיניון מיצי לא רוצה...

להעליב אותך או משהו אבל זה מאוד לא חתולי שאנשים שלא גרים או גרו בה"ה יכנסו לפורום אם זה ככה אז תקראו לזה פורום-אנשים כי בסוף כולם יבואו לפורום הזה והוא סתם יהיה מוצף בזבל של אנשים שמשעמם להם אז תשאירו את הפורום שלנו!!! ויוה לריזיסטנס המיאוית מיאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווזה!

תגובה

מצטער שזה לא חתולי או כלבלבי או שעיר במידה זו או אחרת. האם לא כל פורום בעצם הוא פורום 'אנשים'? יש נושא ויש מסביב לו, שגם על זה וגם על זה בסדר לדון. וזה פורום תפוז מקומי, שזה שונה מפורומים אחרים. ודיון על צמחונות וטבעונות הוא דיון ראוי, מצטער אם את לא חשה כך, את לא חייבת להשתתף בו. ואולי לא שמת לב, אבל מצב הפורום לא כל כך טוב, כך שאני ממש בספק אם המצב יכול ליותר גרוע יותר.

עוד לא ענית לי

1) למה מחקת את השרשור שלי? הוא לא היה פוגע ו/או מעליב 2) אמרת שהפורום הזה קשור להוד השרון, אז למה אתה לא מוחק את "תראו אותי החלפתי שם" ואת "אני טסה למקום יפה".

לנסות לנקום באנשי פורום

ע"י קטנוניות. לא חשבתי שזה הסגנון שלך. השרשור של החלפתי שם נמחק, והיא קיבלה מסר. מצטער אם אני אני לא מוצא חן בעיניך, אתה מוזמן לפנות לפורום משוב.

לשרימפס המעליב

מיצי רוצה שתדע כמה דברים 1. אל תישא את שם החתולים לשווא ואל תערוך השוואות בין חתולים וכלבים כי הם לא שווים (חתולים הרבה יותר טובים) 2. מיצי הוא בן לא בת אני לא יודע אם יש פה כוונות נסתרות או שפשוט התבלבלת אבל נא להוריד הילוך. 3.מיצי חושב שלדבר על דברים אחרים חוץ מה"ה זה בסדר כל עוד אלו הם אנשים שגרים או גרו בהוד השרון וזה הדבר המשותף ביניהם!!! (מיאוווזה!).

Thanos

New member
אני מסכים

חתולים סמוראים שולטים! הם יודעים לשים פעמוני רוח וגם איך להוריד למישהו את העור מהראש!

למעלה