למנהלת

ב ד ר ך

New member
למנהלת ../images/Emo124.gif

אני רוצה למחות על העליהום הדוחה הזה שעושים עלייך. כל ההשתלחויות האלה הקבועות כל העקיצות האלה שחוזרות על עצמן כל ההעלבות האישיות האלה. כל הניקים האלה ששמו לעצמם מטרה בכל הזדמנות והזדמנות לשרבב את שמך ולהאשים אותך . כל המסנגרים התמימים למינהם. אני מוחה על כל אלה. כמו שאמרו לפני, תמשיכי לנהל, תמשיכי לחסום, זה בסדר גמור גם אם מידי פעם תטעי, מקסימום תקבלי ממני מסר הערה/הארה בקשה להסבר. ושאלה לסיום .. תגידי .. מאיפה יש לך כוח לכל זה ולתפקיד הכפוי טובה הזה ?

המנהלת בסדר גמור היא

פועלת על פי כללים של תפוז, אני בטוחה שלא הכל תלוי בה. אולי אפשר לבקש הקלות מיוחדות עבור פורום זה, כי יש כאן אנשים עם מטען שיש להתחשב ברגשותיהם. גם אני עשיתי טעויות וקיבלתי פליק פה ושם מהמנהלת, וזה בסדר גמור, אבל עדיין לא חושבת שצריך לסתום פיות בעיקרון. לשיקולה של מנהלת הפורום.

N D R

New member
זה

סוכם בישיבת board או דעה פרטית שלך? אני מסכים עם המחאה שלך כי היא לגטימית. את מסכימה עם שלי?

ב ד ר ך

New member
לא ביקשתי את הסכמתך או את

אי הסכמתך. הבעתי את דעתי . אני, דווקא, מוצאת שזה מאוד מאוד יפה לצאת להגנה על החברים שלך כשמשלתחים בהם בצורה כזאת יישר כוח, מקווה שתתמיד בכך .

מצוטטת

New member
האאאאאאא!!!!!!

ש~פ~ו~ייייייי כלומרת את בעצם רומזת לי שמקומי ל'יות out

מצוטטת

New member
ואני!

מכירה רק את השבלין ההזוייייייים נטולי השפיות במחוז הווירטואליה רק לשם יכולה להפליג איתך רק באה

מצוטטת

New member
נידחה את ההמראה

למועד אחר ב'סדר...... רשום לפניייייייי שחייבת לך
אבל ת'שארי כאן, על פניו ניראה לא ישעממם לך!

תראי...

אם הגמישות תתאים לנו... אין לי ספק שגם לסערה נגיע. בואי...לבשי מכנסיים... בלי שמלות מתנפנפות...שלא נסיח דעת הנזירים

G a v ® i e L

New member
בזכות אנשים כמותך, כמובן.

שמנסים לתת משמעות עמוקה ומוגזמת למימד הוירטואלי הזה. ממציאי האינטרנט מתהפכים בקיברם, אפילו הם לא דימיינו...

ב ד ר ך

New member
יפה.

עכשיו, למען ההוגנות תשים את אותה הודעה בשירשורים הקודמים. הממממ ...בעצם.. בכל שירשור גם באלה שהגבת בנלהבות ובחריפות ובעוקצנות ובחייכנות ובהומור .

G a v ® i e L

New member
אין לי שום בעיה עם עוקצנות

חריפות והומור גם כשהם מופנים כלפי מעל דפי ההפורום הזה. כי זה מגרש המשחקים שבחרתי לשחק בו. כך גם כל מי שנדחק לOFF או נחסם צריך להסתכל על זה. ובכלל שמדובר פה באנשים בוגרים... ובכל אופן, קצת פסיכולוגיה בגרוש, בכל מקום בו יש מוקדי כוח ושליטה יהיו תככים, מרירות ותחושת קפוח וכו'. מה שמפתיע הוא שאפילו במקום כזה בו רובנו חסרי פנים. וכן, מישהו צריך לשמור על נהלי תפוז, זה בטוח.

למעלה