למנהלת שלום..

שקדי

New member
אפילו...............

ההמנון שלנו הוא לפי מגינה שאולה מולדבה של סמטנה......... ואפילו.......בלי קשר ישיר ללכת שבי אחרייך של נורית הירש זה למעשה המנגינה של התקוה ......בשינוי קצב קל

טרה10

New member
ללכת שבי=התקוה=מולדבה.?

פעם ראשונה..שאני שומע..אולי צריך להקשיב יותר ולקשקש פחות. ומה רע בכמה שיותר פחות גולים..? אולי רק ככה הם מבינים.? הרי בנבחרת אמרו שלא מבינים את המאמן נילסן, והוא בטח לא אמר ככה..! [נבדק]

אלו מושמעים יותר-אלו פחות...או כמו

אלו שאומרים: מושמעים כמה שיותר פחות או: מושמעים כמה שפחות יותר

magy

New member
רק בישראל

הציטוט הופיע בו אתמול..... בפי שחקן כדורגל........ כמה שיותר פחות גולים

שקדי

New member
ארבעת האחים.........

ופיטר פול ומרי היו הלהקות החביבות עלי בשעתו והיו לי המון תקליטים שלהם.....ושחקתי אותם עד דק והייתי שר ושורק כל היום את השירים וממש ריחמתי על אלה שלא נחשפו אליהם

אלומיניום

אני מתאפקת הרבה זמן מלומר (ובוודאי תמצא איזה לינק שיראה שלא כל כך הרבה אבל לא אכפת לי) ועכשיו לא אתאפק, וכמו שכעסתי על עוול שנעשה לך ארשה לעצמי לומר לך: אתה, עם הודעות האנטי קשקשת שלך עושה לא מעט קשקשת אנשים הבינו את מה שאמרת מזמן ובחרו להמשיך בדרך הנראית להם תפסיק כבר לחזור כמו תקליט שבור על מה שכבר אמרת. אתה מרגיש שרוצה לומר דברים ברוח ההטפה שלך? - לבריאות ואם לא תפסיק כבר לחזור על עצמך צר לי לומר לך שנמאס לקרוא את זה אתה לא תצילח לשנות את האנשים אז למה שלא תדלג על קטע ההטפה? תתרום ממה שיש לך התעלם ממה שלא תורם לך אבל די כבר נשבר

magy

New member
כשתפגשי אותו בשבת

תגידי לו שוב........פנים אל פנים אם ............יסכים לפגוש את "העם"......... אני ביקשתי ממנו....שיבוא......... כולנו נשמח אם אלומיניום יכבד אותנו בנוכחותו. זכות הדיבור לאלומיניום ...להסביר למה אינו מוצא לנכון להגיע למפגש הפורום, שבו הוא מבלה לא מעט זמן........ אתה יודע, יש אנשים ממשיים מאחורי כל המשפטים וכל ההודעות....... יש רגשות, יש קשרים, יש................ ואתה חלק לא קטן מהדינמיקה הזו...... בואך מתבקש מאליו........ אז......קח את עצמך......או ....אם יש בעיה טכנית....יבואו לקחת אותך....... ורוצים אותך בינינו............... מה אתה אומר???????????????????????

שקדי

New member
הצחקת אותו.........../images/Emo13.gif

הרי החבר´ה הלא ממושמעים האלה יעסקו כל הזמן בקשקשת לא חבל´´ז??

magy

New member
הזדמנות גם לאדון אלומיניום

להשטתות קצת....... להיות פחות רציני....להנות מחברת אנשים שעוזבים לשעה קלה את טרדות היום ולהיות סתם בני אדם אמיתיים...... הזדמנות שלא חוזרת בכל יום............ מומלץ לכל אדם באשר הוא אדם......... גם הקצינים השתעשעו בז´אקוזי.......לא?????????. לכולם מותר להתשתעשע לעיתים............ רצוי כמה שיותר.......אם תשאל אותי..........

אטיוד5

Active member
הצחקת אותי גם

הטיעון הוא שקשקשת מתאימה בדיוק בדיוק למפגש ולא לדפי הפורום.

טרה10

New member
24 לרביעי 1964 הלווית הנשיא בן צבי

גשם.הרב ממגדל העמק. בגלל הגשם המסיבה הועברה לתוך חדר האוכל הקטן. למי שלא מכיר כמו שהיה בחפצי-בה ובבית אלפא. וגם בגבת. במקום על הדשא.ההופעות והטכס שעורכים חוץ מהחופה נדחו. ועל כן התחתנו למעשה פעמיים. אבל האורחים כבר לא הגיעו פעם שניה. מהחופה והמסיבה ישנו סרט שצריך לשלוח לי אחרי שראינו אותו במלאת 75 שנה לקיבוץ. רק אז נודע לנו שכל העסק גם הוסרט. [יחד איתנו התחתן חיים שנפטר צעיר אם כי הספיק להתחתן פעם שניה..] אז זה יוצא בס"ה 38 שנה בעוד ארבעה ימים..צריך להביא מתנה לח...דוה הקטנה..!

טרה10

New member
הגשם הזה אני זוכר אותו משנת 64.

דפק לנו את המסיבה של החתונה על הדשא.

למעלה