למנהלת כיפאק היי תודה רבה מאוד מאוד על הסטיקרים אבל מה אני יעשה עם כל כך הרבה?
9 9910 New member 26/9/05 #1 למנהלת כיפאק היי תודה רבה מאוד מאוד על הסטיקרים אבל מה אני יעשה עם כל כך הרבה?
R Renen RRR New member 26/9/05 #2 נכון, שוב תודה דנה על עשרת הסטיקרים המאאאגניבים. אגב, זו אני מירהלה, בניק אחר רפת דגניה-א' שליטהההההה
נכון, שוב תודה דנה על עשרת הסטיקרים המאאאגניבים. אגב, זו אני מירהלה, בניק אחר רפת דגניה-א' שליטהההההה
S SpOnGeTuLa New member 29/9/05 #27 את מדגניה א'? ../images/Emo9.gif את מכירה במקרה את חולייטה? היא בכיתה י' או שהיא בדגנייה ב', אבל היא בדגנייה ... מכירה ?!
את מדגניה א'? ../images/Emo9.gif את מכירה במקרה את חולייטה? היא בכיתה י' או שהיא בדגנייה ב', אבל היא בדגנייה ... מכירה ?!
מ מירהלה שולטת New member 29/9/05 #28 כן אני מכירה את חולייטה חברה שלי סתם ככה במקרה. מדגניה-ב' גם אתה מהנוער העובד והמשועמם?
ג גמדונת קיבוצניקית New member 26/9/05 #3 וואייי הם אדירים../images/Emo13.gif נמנמ עכשיו יש לי לחלק לכולם תודהתודה
ג גמדונת קיבוצניקית New member 26/9/05 #5 כן למה? אני מניחה שקיבלנו ראשונים כי גם דנה מהצפון אז זה עבר יותר מהר..
S shahf New member 26/9/05 #7 כמו שכתוב בחתימה שלי... Nothing runs like a deer (אז מה אם הכוונה לdeer של john deer)
R roychu New member 27/9/05 #13 לנו יש 550. גייטור זה התברגנות לגמרי. הפרדות הוכיחו את עצמן במבחן הזמן בלי ספק, והן עדיין הפייבוריט.
מ מכורה לפיתוי שלך New member 27/9/05 #17 לאבא שלי יש כזה מהעבודה הוא עובד בפרדס, עם פריאור.. הם קנו ת'פרדס שלנו
S shahf New member 27/9/05 #14 אני חייב לציין שהגייטור עגלה יש פה אחד הוא ממש מרעיש הוא לא זז לא שווה להשקיע בו עדיף ריינג'ר XP זהו אני לא אגלוש שוב לנושא הזה
אני חייב לציין שהגייטור עגלה יש פה אחד הוא ממש מרעיש הוא לא זז לא שווה להשקיע בו עדיף ריינג'ר XP זהו אני לא אגלוש שוב לנושא הזה
T tzlilonit1 New member 27/9/05 #10 אני עדין לא קיבלתי את הסטיקרים..אני מניחה שאני אקבל בימים הקרובים..
9 9910 New member 27/9/05 #15 בדיוק זה מה שרציתי להגיד יש דרומים עם פרוטקציה. ואגב הגייטור,יש איזה משהו בסגנון אבל כתום,פרח לי השם עקב הגיל ובכל מקרה אחד כזה חדש מגיע בקרוב ולפי מה שאומרים זה משו משו
בדיוק זה מה שרציתי להגיד יש דרומים עם פרוטקציה. ואגב הגייטור,יש איזה משהו בסגנון אבל כתום,פרח לי השם עקב הגיל ובכל מקרה אחד כזה חדש מגיע בקרוב ולפי מה שאומרים זה משו משו