רפי ועוד כמה לא בסדר אליי אני רק מתגונן מפניהם. אבקש לטפל בעניינם.
פ פילוסוף רוחני33 Well-known member 7/2/18 #2 רפי ועוד כמה לא בסדר אליי אני רק מתגונן מפניהם. אבקש לטפל בעניינם.
B big ass blue New member 10/2/18 #21 לא מכיר את הנפשות הללו. אבל למדתי שלהתעלם מאנשים שלא באים לך טוב בכתיבה או בהתנהגות זה נורא קל. פרופורציות.
לא מכיר את הנפשות הללו. אבל למדתי שלהתעלם מאנשים שלא באים לך טוב בכתיבה או בהתנהגות זה נורא קל. פרופורציות.
G giovanni 1 New member 11/2/18 #22 סמרטוט פמיניסט עלוב כמוך באמת זקוק לרמות גדולות של אטימות כדי לשרוד
G giovanni 1 New member 11/2/18 #24 מה הקשר ל-"מכיר/לא מכיר"? אף אחד פה לא מכיר אף אחד בקיצור, ראיתי תגובות שכתבת ומהר מאוד הבנתי שאתה יצור עלוב מאין כמוהו. צריך להגיד לך את זה, כדי שתדע. זה הכל.
מה הקשר ל-"מכיר/לא מכיר"? אף אחד פה לא מכיר אף אחד בקיצור, ראיתי תגובות שכתבת ומהר מאוד הבנתי שאתה יצור עלוב מאין כמוהו. צריך להגיד לך את זה, כדי שתדע. זה הכל.
G giovanni 1 New member 12/2/18 #26 זה לא קשור אלי- אני לא צריך לעניין אותך-אתה צריך לעניין אותך וזה שאתה עלוב אמור לפחות להפריע לך קצת רק קצת...
זה לא קשור אלי- אני לא צריך לעניין אותך-אתה צריך לעניין אותך וזה שאתה עלוב אמור לפחות להפריע לך קצת רק קצת...