למנהלת הפורום ( :

*חמודה

New member
למנהלת הפורום ( : ../images/Emo42.gif

אני לא יודעת מה בדיוק היכולת שלך באתר, אבל אם את יכולה להשפיע, אז יש לי הצעה. אולי נפתח פורום שמאפשר קשר עם רשתות טלוויזיה. או איזשהו משהו שכך נוכל להשפיע למשל על החזרת הפרקים הישנים של דומינו או אפילו פלטפוס... זה רעיון די באוויר...יש לך רעיונות?

actress

New member
סליחה על ההתערבות.... ../images/Emo8.gif ../images/Emo19.gif |ח

אבל גם קישקשתא
מתאים וגם רגע עם דודלי
וגם הבית של פיסטוק
בקיצור סליחה שהתערבתי אבל הייתי חייבת להגיב

*-*SUNSHINE*-*

New member
לחמודה...../images/Emo8.gif

או קיי....אפשר לגלות לך סוד קטן? הפורום הזה הוא בעצם תוצאה של הצעה להקמת פורום "חלומות בהקיציס".
אבל מה...? אתם,אנשי הפורום המאוד <חשוב לציין,מאוד מאוד> יקרים,מוזמנים בחום לדבר גם על תוכניות בתטלוויזיה הקושרות בהומור! לגבי החזרת פלטפוס ודומינו,האמת? שאני בעד בעד בעד!!!!
ואם נראה נכונות רצינית,אולי אני אוכל לדבר עם המפיקה של "דומינו" ו"פלטפוס" ונעשה ממש אבל ממש הכל כדי להחזירם. אפילו ישדוע לי שאחרי שתי עונות תמיד מחליפים צוות,והפעם,יש ספק גדול מאוד אם להמשיך...
לגבי קישקשתא והבית של פיסטוק....חופשי נדבר על זה, אני נושמת וחייה נוסטלגיות...
אז תרגישו חופשי לדבר על כככככללללל מה שבא לכם...
-שני-

*חמודה

New member
למנהלת הפורום- תגובה

היי !!! אנחנו נורא נורא נורא נשמח אם יחזירו את דומינו הישנים, כמובן !!! יש כאן עדות לדבריי ונורא נעריך אם תעזרי לנו. אני יכולה להגיד לך מידע אישי שהרייטינג של דומינו יהיה אפילו גבוה יותר מבפעם שהיא שודרה בשידורים ראשונים. אז תודיעי לנו מה קורה...

נעמי17

New member
אני איתך!!!

אוי כמה שאני אהיה מ-א-ו-ש-ר-ת ביום שיחזירו את הפרקים הישנים של פלטפוס... אין כמו התכנית הזו. ובחיים לא תהיה!!! הפרקים החדשים של דומינו פשוט לא זה. זה מצחיק מישהו? פלטפוס! פלטפוס! פלטפוס!

למעלה