למנהלת אריאלה

למנהלת אריאלה

שלום רב. .הייתי מעוניין לדעת למה ההודעות שלי יכנסו רק אחרי אישור מנהל הפורום האם זה אישי ואם כן מה הסיבות לכך..(אני חדש פה) בתודה מראש אבוד לנצח

כנראה שזה לא משהו אישי

לאחרונה נודענו למושג חדש ושמו "ניטור", שזה כלי שהופעל עקב בעיית הטרולים החמורה שהפורום סבל ממנה. ולכן כל משתמש חדש כשהוא שולח את הודעתו הראשונה היא צריכה קודם את אישורו של המנהל/ת... אגב למה פנית דווקא לאריאלה ולא לאיש הרוח ? לא שיש בזה בעיה אבל אתה פשוט מזכיר לי מישהו :)

קלטת את הבעיה

סגנון הפניה שלו אל אריאלה הזכיר לי טרדנים שהרסו בעבר את הפורום, אשמח להווכח שטעיתי, אגב, מה פשר השם המוזר שהוא בחר? "אבוד באהבה ישנה", וואו, איזה שם....

אלישיר

New member
להזכירכם,חרדי ומאמין = האפיקוטרולס

בעזי"ת יותר טוב לך להיות רגוע בפורום ידידי החביב, ובמיוחד לא לשחק אותה 'ענתר'. בלאו הכי אתה לא במעמד מכובד בפורום, אפיקוטרולס יקר.

תקרא את הודעתו

של חרדי ומאמין, ותבין הכל, בעיית הטרולים הפכה אותנו לחשדניים. הלוואי ונתבדה.

BigKay

New member
חושש שיש משהו בדבריך

אבל הלכות טרול זה אחד מהסוגיות המסובכות בפורהם, שבקלות אפשר לטעות בו, ויש בו דיני נפשות, אז אני שותק... ונראה מה יהיה חלומותיו..

אלישיר

New member
../images/Emo6.gif דוקא על זה לא הייתי סומך...

בעזי"ת האפיקוטרולס משקיע בנסיונות שלו להיכנס לכאן ולקבל תשומת לב. קח למשל את "חרדי ומאמין"... אתה יודע בן כמה זמן הניק הזה? -והניק הזה הוא רק עוד פרצוף ומסיכה של האפיקוטרולס, כמו עוד ניק שנים בפורום, ברגעים אלו. לא צריכים להתרגש. תחשבו ותשימו על לוח ליבכם שמדובר באדם מסכן, שצריך יותר לרחם עליו, ופחות לכעוס ממנו.

למעלה