למנהלי קהילות תפוז

למנהלי קהילות תפוז

הוגנבה לאוזניי שמועה שיש/היתה לכם כוונה לסגור פורום זה. אני חייבת לצין שזה יהיה עוול גדול!!!! זה המקום היחידי בו אני יכולה לבטא את פחדיי בנוגע לתסמונת הספציפית, ללקט מידע ולהתחזק. לולא פורום זה הייתי ממשיכה לחיות עם סימני שאלה גדולים. זה המקום היחיד בו אני יכולה להכיר בנות עם בעיה דומה לבעיה של ביתי, ואין שום מקום אחר בו אפשר לעשות זאת.אני בטוחה שבנות הפורום מרגישות בדיוק כמוני. אני לא גאונית בכל הקשור לפורומים ולאינטרנט בכלל וחשוב לי לדעת מה צריך לעשות על מנת שפורום זה יישאר חי וקיים כיאה לו. תודה מראש אורית

barbushi

New member
אורית יקרה

תודה רבה. אני מקווה שאכן את וכולן תמצאו פה מקום להכיר ולשיתוף. בשביל זה הפורום קיים. תודה!

taktikatiktak

New member
פשוט לאהוב את כולם

לעומתך, אני אלופה ובעלת נסיון רב בפורומים ופופולריות שלהם. בפורומים שאני נמצאת שום פורום לא נסגר. השיטה להשאיר את הפורום הזה שורד, היא לקבל כל אחד ואחת לכאן באהבה ובהבנה, להשיב לכל שאלה שתבוא בלי לעשות חשבון ולשפוט. פשוט לזרום ולהיות אנשים טובים. ואז יתפתחו כאן שירשורים והפורום יהיה מה שנקרא "פורום פעיל". לסיכום - השיטה לגרום לכך שהפורום ישרוד היא פשוט להיות אנשים טובים, כמו בחיים. אם אתה אדם פוגע, לא מקבל אף אחד - יברחו ממך. ואם תהיו אנשים טובים אז יקבלו אותך. אגב, אני בת 17.

למעלה