יותר קל להגדיר מה אני לא שומע
שזה מזרחי או מה שבימינו מכנים "ים תיכוני" (הגדרה שגוייה. תראו לי מוזיקה כזו באיטליה, לדוגמא). אני שנה ושלושה חודשים כאן, פתוח לשמוע כאמור, כל דבר שאינו מזרחי ושאינו שלמה ארצי (מצטער, פשוט עושה לי חשק לרצוח את עצמי). מה כן? למשל... עברי לידר, ריקי גל, יהודית רביץ, נווווווורית גלרון, גידי גוב, דנה ברגר, מוזיקת המועדונים שכאן מאוד חביבה עלי, יורודאנס או יורוטראש, תבחר אתה את השם, יש איזו להקה גרמנית מדהימה שאיני זוכר את שמה, לא מת על הרוק האמריקאי ומוזיקה שחורה, אך לרמיקסרים יש הברקות לא רעות בכלל, והטרנד האחרון שלי שנגרם בגלל גי ג´יי זה מוזיקה עברית ישנה... להקות צבאיות של פעם, ירדנה ארזי, רבקה זוהר, גבעתרון, רוחמה רז, בקיצור - בימים שלזמרים היה קול גדול. כמעט שכחתי לציין את ריטה וגם רמי קליינשטיין כל מה שעשה עד תפוחים ותמרים, מאז הוא פשוט לא, הממממ... מה עוד.... יואו... כמעט ושכחתי... כל מה שקשור לאאיטיז (מורן - יש מועדון מ-ד-ה-י-ם לאייטיז בסנטה מוניקה ביום רביעי, הבלונדיני של הלייף מהסרטים התחיל איתי שם, וכל כך היה עצוב שאני צריך לדחות את היצור המהמם הזה), וכמובן, כל חברי הפורום ביחד איתי ---
ה-א-י-ר-ו-ו-י-ז-י-ו-ן! וברור לכולנו שאם הייתי שומע את מרמלד שר, אז הייתי אוהב גם אותו, ודי ג´יי מספיק שידבר כדי להמיס את גפן ואותי