למנהלי הפורום

TheLostSoul

New member
למנהלי הפורום

אתם יכוליםם להסביר לי בבקשה מזה הצאט הזה שכולם מדברים עליו לפחות חלק ראית מדברים עליו. זה הצאט הרגיל של תפוז או שזה צאט לפורום "ישראלים בח"ול"...?

למרות שאני לא מנהלת....

אני יכולה להסביר לך. בראש העמוד יש קישור: "צ´אט ישראלים בחול" אתה יכול דרכו להגיע לצ´אט המדובר. מדובר בעצם בצ´אט הרגיל של תפוז, בחדר של הישראלים בחו"ל.

ההנהלה ממנה את אפרת

לקצינת ההסברה של הפורום, אחרי שהדי ג´יי מונה לאחראי הביטחון (למרות שביקש ועדת קישוט)... סתם... האמת שרק די ג´יי יבין
או כל אחד אחר שהיה אתמול בפורום אחר לגמרי
יניב, חבר הנהלה.

יצאת ע-נ-ק

ההנהלה מורידה בפניך את הכובע. למי שפיספס, מוקדם יותר הנשמה האבודה פירש לא נכון תגובה של גפן, וקצת הגיב בצורה שההנהלה לא ממש אוהבת, אך עוד לפני שההנהלה מחקה את ההודעה, הבחור שם כאן בקשה למחוק את ההודעה+התנצלות, ועכשיו זה. ההנהלה מודיעה כי הנשמה האבודה שילם את חובו לחברה, ומורידה את הכובע! גפן - ברור שהתשובה היא כן, נכון?! ולשאלתך, אם תסתכל אי שם למעלה, תראה קישור ישיר לצ´ט "ישראלים בחול" זה מכניס דרך המערכת של תפוז ישירות לחדר ישראלים בחו"ל שמידי פעם בערך פעמיים ביום נרשמת בו פעילות ערה משהו. מוזמן להצטרף לחגיגה. ההנהלה, שחצי ממנה נבחרה לגבר השבוע ע"י פורום "בנים בלבד".

Gefen

New member
תגובתה של גפן

ההנהלה לא שאלה את גפן מה דעתה בעניין ולהנהלה אין מושג מה עבר על גפן פה כל הבוקר... כשליד השם שלה..התנוססה גם קללה עסיסית בשפה האנגלית אז..גפן מצטערת שאיננה שותפה להתלהבות ההנהלה ולהסרת הכובע .... מבחינתה הבחור עשה את המינימום ההכרח ..וגם זאת רק לאחר שקיבל כמה תגובות נזעמות מהחברות ענבל ותותי... אז מה, על כך מגיעות לו מחיאות כפיים? והסרת כובע??? ועוד כותרת בנוסח "יצאת ענק".... לטעמי, מישהו פה נסחף.. גפן

צודקת...

יפה עשה TheLostSoul שהתנצל, אבל בטח שלא מגיע לו שבחים ותשבוחות על כך. אנחנו מנסים לנהל פה קהילה תרבותית (אני מקווה) וככה צריך לשמור עליה. אפרת.

inbale

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

ההנהלה פה בכלל??????

Yaniv-DC

New member
כמה הסברים.

אחד הדברים שקורים ה-מ-ו-ן בפורומים אחרים (אני משתתף פעיל מאוד בשישה, ויש עוד 4 שאני סורק) שאני לא אוהב, זה עליהום על משתתף חדש שעשה טעות. וזה בערך מה שקורה פה. הבן אדם טעה, דיבר לא לעניין, התנצל, נגמר. לא סתם הודעתו נמחקה. אל תשכחו שאנחנו קבוצה די מגובשת, עם הומור פרטי שלנו, והרבה ציניות והבחור פירש אותה לא נכון. ובכל זאת, תגובתו לא לעניין. הבן אדם התנצל על כך פעמיים (פעם אחת נמחקה כי זה היה כתגובה להודעה המחוקה המקורית) ובזה תם העניין. דיברתי עם גפן, הבהרנו את העניינים, די מספיק.

TheLostSoul

New member
../images/Emo7.gif

"אך מתי כבר תבחיני בין הטוב והרע ותביני אני לא אלוהים לא אנני אני רק בן אדם..."

נשמה אבודה חביבה...

ההנהלה רוצה להוסיף משהו. מבעד לעיני ההנהלה חמקה מילת מפתח בהודעה המקורית, שכן ההנהלה ממושקפת. את גפן שלנו לא קונים בזול, ולכן יצאת בסדר. כדי לצאת ענק, מבעד לזרי הפרחים והשוקולדים, תצטרך להתאים את עצמך לסגנון הדיון בפורום, ואז ההנהלה תחזור ותתלהב. גפן היא חברה ותיקה, קבועה ואהובה מ-א-ו-ד בפורום, ואם היא לא הייתה נשואה ההנהלה (כל ההנהלה) הייתה מתחתנת איתה. גם מרמלד (ועדת חוץ) וגם די ג´יי (ביטחון+קישוט). אתה מוזמן להמשיך איתנו, אין צורך בדמעות וציטוטים של אייל גולן (תרגעו, מישהו אמר לי את זה שהרי אני לא מקשיב לזהההההההההההה), רק לדבר יפה. יכול להיות שהיה קצת קשה להבין את הציניות, אחרי הכל יש פה קבוצה קבועה ומגובשת, ואתה בהחלט מוזמן להצטרף, כולנו נשמח. רק להבא... טוב, מטעויות לומדים, נכון?

TheLostSoul

New member
צודקת

נכון, את צודקת. רק לא הבנתי משהו מה אמרת שמישהו אמר לך את השיר של אייל גולן לא הבנתי את הקטע הזה כל כך זה לא היה מובן בשבילי...אם תוכלי להסביר לי או שבעצם רק אם בא לך את לא חייבת... ד"א בן כמה את מורן?סתם סקרן! 10-x Doc

Yaniv-DC

New member
אתה מוזמן להכנס

לכרטיסים האישיים של מורן ושל יניב (מי שיותר מעניין אותך) וכל הפרטים שם. לגבי הערת האייל גולן - כתבתי אותה אני, שחלק מחברי הפורום מכירים את טעמי המוזיקלי, ויודעים היטב שאייל גולן לעולם לא יהייה אצלי במערכת/רדיו/דיסקמן, וזו מעין בדיחה שיועדה יותר לכיוונם של די ג´יי וגפן. יניב.

TheLostSoul

New member
יניב ...

איזה מוסיקה אתה שומע? תגיד אתה אוהב country music? ד"א כמה שנים אתה באר"הב? אה ומשהו קטן למורן יש לך אתר יפה מאוד עיצוב פצצתי איפה למדת לבנות? Doc

Yaniv-DC

New member
יותר קל להגדיר מה אני לא שומע

שזה מזרחי או מה שבימינו מכנים "ים תיכוני" (הגדרה שגוייה. תראו לי מוזיקה כזו באיטליה, לדוגמא). אני שנה ושלושה חודשים כאן, פתוח לשמוע כאמור, כל דבר שאינו מזרחי ושאינו שלמה ארצי (מצטער, פשוט עושה לי חשק לרצוח את עצמי). מה כן? למשל... עברי לידר, ריקי גל, יהודית רביץ, נווווווורית גלרון, גידי גוב, דנה ברגר, מוזיקת המועדונים שכאן מאוד חביבה עלי, יורודאנס או יורוטראש, תבחר אתה את השם, יש איזו להקה גרמנית מדהימה שאיני זוכר את שמה, לא מת על הרוק האמריקאי ומוזיקה שחורה, אך לרמיקסרים יש הברקות לא רעות בכלל, והטרנד האחרון שלי שנגרם בגלל גי ג´יי זה מוזיקה עברית ישנה... להקות צבאיות של פעם, ירדנה ארזי, רבקה זוהר, גבעתרון, רוחמה רז, בקיצור - בימים שלזמרים היה קול גדול. כמעט שכחתי לציין את ריטה וגם רמי קליינשטיין כל מה שעשה עד תפוחים ותמרים, מאז הוא פשוט לא, הממממ... מה עוד.... יואו... כמעט ושכחתי... כל מה שקשור לאאיטיז (מורן - יש מועדון מ-ד-ה-י-ם לאייטיז בסנטה מוניקה ביום רביעי, הבלונדיני של הלייף מהסרטים התחיל איתי שם, וכל כך היה עצוב שאני צריך לדחות את היצור המהמם הזה), וכמובן, כל חברי הפורום ביחד איתי --- ה-א-י-ר-ו-ו-י-ז-י-ו-ן! וברור לכולנו שאם הייתי שומע את מרמלד שר, אז הייתי אוהב גם אותו, ודי ג´יי מספיק שידבר כדי להמיס את גפן ואותי

TheLostSoul

New member
ד"א

דרך אגב מישהו כבר ביקש ממני שירים אם יש עוד מישהו שרוצה שירים ישראלים ICQ# 100880962 AIM SN: SHMUELKOR e-mail:[email protected] thnkx

למעלה