למנהלי הפורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למנהלי הפורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למי שמחק את השרשור! יש לי רק משהו אחד להגיד לך , תתבייש!!!!!!!! את\ה לא מתאימים להיות מנהלי פורום כי אתם גוזלים את הזכות המינימלית שהיא חופש דיבור! בשירישו שמחקתם אני העברתי ביקורת נכונה ותרבותית למדי עליכם המנהלים אמישהו מחק אותה!!! תתביישו!!!!!!!!!!!!! כמה שאתם כל היום רק מדברים על ערכים ועוד דברים פלספניים , אתם דיקטטורים, לא פחות ולא יותר!!!

אני מחקתי את ההודעה.

אני שמחה שסוף-סוף הבנת את השיטה הנהוגה בפורום, ואני מקווה שתתנהג בהתאם מעכשיו. אני מזכירה שכל תגובה להודעה זאת צריכה להיכתב מתוך הבנה שיש סיכוי גבוה שתימחק.

את לא שווה תגובה בכלל

מיתר, רוצה
?

אין זכויות בלי חובות.

אתה מצליח שוב-ושוב להפוך כל דיון לקרב. אתה מצליח שוב-ושוב לקחת אישית דברים שנאמרים באופן כללי. אתה חוזר כל פעם על אותה ססמא: רק שיטות חזקות עובדות. אתה טרול. בכל הדברים האלה אתה מוריד את הרמה של הפורום ומרחיק מכאן אנשים שאין להם כוח לקרוא בפעם האלף את מה שכבר כתבת בפעם הראשונה: רק שיטות חזקות עובדות. ואתה מסרב לשנות את דרך ההתבטאות שלך. אתה מסרב לקבל את האפשרות שאתה טועה. אתה מסרב לקבל את האפשרות שיש אחרים שיודעים יותר ממך, ולא חושבים כמוך. והכי חשוב, אתה לא רואה איך כותבים כאן אנשים שחושבים בדיוק כמוך, ולא נחסמים כי הם מכבדים את שאר המשתתפים בפורום. איקו, זוטי, לחימה משולבת - כולם משיטות "חזקות". Sensei כתב כמה פעמים שברגע שמישהו עושה צעד להתקיף, צריך להרוג אותו. אף אחד מהם לא נמחק ולא הוגבל. שאל את עצמך למה.

אני לא אומר שרק שיטות חזקות עובדות!

ולמה מחקו את השרשור הקודם ? בגלל התוכן לא בגלל צורת ההתבטאות , פשוא מיתר לא אהבה את דברי! מיתר , רוצה
?

למעלה