======למנהלי הפורום======

======למנהלי הפורום======

אחרי שהצליחו לבלבל אותי יותר מדי במסרים, אני מבקש להוריד את שירשור הערפדים. ואני מתנצל בפני כל מי שנפגע מהדברים שכתבתי. וכשיהיה לי טוב אני אחזור לגלוש בפורום. בינתיים שיהיה לכם אחלה חיים בעולם. למד וו צדיק.

גל נעים

New member
גם אם זה בוטה יש לך זכות לרשום../images/Emo70.gif

ניכרים דברי אמת, והכאב שנעוץ במכתבתך ניכר היטב. אני מציע להשאיר את המכתב שלך כפי שהוא.ואני מבין שיתכן וקיבלת איומים מגורמים אלה ואחרים. אבל בכל זאת-לדעתי תשאיר את השרשור. הם לא ינצחו את חופש הביטוי!

למה מה קרה?

כתבת בזעמך - ודתיים אמורים לדעת שאין שופטים אדם שעת כעסו. אז לא שישפטו ושילכו להזדיין. מה זה זה? נהייה פה מסחרה - היום כותבים הודעה (ומבקשים במפורש שלא תמחק + איומים ואולטימטומים) ומחר מבקשים למחוק. חליק. לא מקובל עלי. קח אחריות על מה שכתבת ולמי שלא נעים שלא יקרא! ל >פ.ב.<

בשום פנים ואופן - בשום פנים.

מה זה צריך להיות? מה פה סתימת פיות? כל אחד שיכתוב משהו יאימו עליו וימחקו לו את ההודעה? למה עלי לא מאימים? נו איפה האיומים? זה לא יפה ל"ו צדיק, אל תשים על אף חד ושכולם ילכו להזדיין. זה לא יכול להיות שכל שני וחמישי תימחק פה הודעה אחרת. ולגבי האיומים, אני בפורום כאן כתבתי יותר מפעם אחת דברים איומים על החרדים, ואני עדיין עומד מאחורי כל מילה שאמרתי, ולא קיבלתי שום איום, איום רק היה ממריץ אותי יותר.

מהפתאום מהפתאום

גם אני לא הסכמתי עם העצבים וההגזמה אבל למה למחוק את ההודעה? אז מה אם לא כולם מסכימים ועושים כן עם הראש עדין כולנו הבנו את ההודעה ותסתכל איזה שרשור התפתח ממנה. אני אלוהים אני ולא אחר מצווה עליך להשאיר את ההודעה. אלוהימית.

Le Fay

New member
שמע: מקומות שאתה יכול ללכת אליהם רק

כשטוב לך, בטח יש לך מספיק. אנשים שאוהבים אותך כשאתה שמח ואופטימי וקורן ויברציות חיוביות - בטח גם יש לך. החכמה היא שתוכל להיות כאן אפילו כשנ-ו-ר-א לא טוב לך. אפילו ביום הכי רע, ואפילו ככשהויברציות שלך שליליות לגמרי! מי שלא מוצא לו חן - שיחפש ויברטור אחר (או שיאמר, אפילו שזה לא יפה). אז מה אם לא כ-ו-ל-ם יחשבו שזה נפלא?

אתה פורש מהפורום?

מה זאת אומרת "כשיהיה לי טוב אחזור לגלוש בפורום"???? קודם-כל, "לגלוש" אתה יכול כל הזמן. להיות פסיבי זה הרי פשוט. לכתוב - אתה חייב ולא רק צריך. אתה פה לא רק בשבילך אלא גם בשבילנו. זאת מחויבות! אחשלי, ס´וועט קומען גוטע צייטן וועט מ´וועט פייפן אויף דער וועלט. יבואו ימים טובים! כשיש גלים גבוהים שכאלה פשוט מורידים את הראש ומחכים שיעבור זעם. תכתוב מתי שיהיה לך נוח. אני מחכה כבר לרגיעה בפורום. אוהב אותך
- נועם

מה, אז עוד אחד פורש לגמלאות?../images/Emo7.gif

לא, למ"ד וו. אתה נשאר כאן! בפקודה! קורה שיש פיקשוש, קורה שכותבים משהו בלהט הרגע ואח"כ מצטערים. זו לא סיבה ללכת. (כנ"ל דידית, ועוד כמה שלא נראו כאן לאחרונה מסיבות שונות ומשונות: דער רוסישער, מחפשת דרך, חיקה ועוד ועוד!)

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אל תלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מה יש לעשות פה בלא עמך , אתה מפחד מטרור חרדי ? הם מ פ ח ד י םםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם , חזק ואמץ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנחנו צריכים אותך פה , כולם אוהבים אותך , ומעריצים אותך ! למה ? כי אתה רום-מאדל לשאר אנ"ש מפה , האומץ שלך , והאמת שלך , לילך נגד הזרם , והטרור החרדי , מי כמו אני יודע כמה אומץ וגבורה היה צריך לך לעשות את היציאה לשאלה, אחרי בתור שאתה מבית חרדים-חסידים , מבית קיצוניים , אנטי מדינת ישראל, אתה יודע שאחת מן הסיבות שאני בפורום החביב הזה , זה בשבילך ! אחשלי ל תעשה את זאת , כי אם אתה הולך , גם אני הולך !!! (רק לא יודע איפה לפנות מפה ) אם אתה במצב רוח רע , אתה מזומן אלי בדירה חדש שלי , לקפה , תה , או משקה קר , בבקשה עוד הפעם אל תלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ואני גם בעד שהודעה ישאר ולא ימחק !

למעלה