למנהלי הפורום!

yanivtil

New member
למנהלי הפורום!

א. אתם עושים עבודה נפלאה,אני מעיד על כך בתור אחד מהנודניקים הסידרתיים בחודשיים שלושה האחרונים...המשיכו כך! ב. בפורום מתכונים (כאן בתפוז) ישנה הנחה של 10% (!) לחברי הפורום בחנויות ציוד מטבח ברחבי הארץ,האם יש אפשרות לארגן דבר דומה כאן בפורום (אבל עם חנויות ציוד לאמנויות לחימה...)? אני בטוח שזה ישתלם גם לחנות,גם לפורום עצמו,ובטח לנו, החברים... האם יש מישהו שיש לו אפשרות לעזור/לארגן דבר כזה? שווה לנסות, יניב.

idv

New member
קבלת

את תמיכתי אבל איך זה עובד? איך בחנויות יודעים שאתה שייך לפורום?

yanivtil

New member
אז למשל

בפורום מתכונים הנ"ל,עשו הרשמה פשוטה מאוד על מנת שתיווצר רשימת חברי פורום רשמית ואז הנפיקו כרטיסי חבר חביבים...מאוד פשוט,מאוד יעיל. משום מה מנהלי הפורום מתעלמים... יניב.

עזוב זה לא ילך מהסיבה...

כאן זה לא דו´גו זה כולה פורום מקום שאנשים מביעים דיעות. מה גם שיש לחנויות פטנט מאוד נחמד הם כאלו עושים לך הנחה מרימים את המחיר של המוצר ועל המחיר הגבוה נותנים לך תהנחה.. ויוצא שאתה משלם כמו לקוח רגיל... נעשה ניסיון דומה לחברי לחימה משולבת בחנות של דו קרב, משום שאנו עובדים צמוד עם חנות אחרת הוא ניסה לעשות הסדר.. וזה פשוט לא עבד . וכאן עוד מדובר בהמון דוגואים בכל הארץ. וחוץ מזה מה תעשה תלך לחנויות ותנסה לשכנע אותם לתת הנחות למי שמחזיק כרטיס מסויים... לא שווה תמאמץ... תקנה דרך המורה שלך, בדרך כלל המורה מקבל הנחות כי הוא קונה בכמויות..

yanivtil

New member
כולה פורום?? כולה פורום?

ידידי,אני חושב שמשתתפי הפורום הזה בחלקם הגדול כבר לא יקבלו כ"כ בקלות את ההגדרה של "כולה פורום",יש מפגשים, יש היכרויות,יש ידידויות שנוצרו. חוץ מזה,מי אמר שמורה תמיד מקבל יותר בזול? בכל מקרה, לא שווה את הניסיון? אך מנהלי הפורום עדיין שומרים על זכות השתיקה...מדוע?

zedprime

New member
שאלה טובה

ויש לציין שדוב מפורום רשתות ופס רחב מקבל הנחות רבות למוצרי רשתות , אני בטוח שיש עוד הרבה פורומים שזה זהה אצלם. זה הכל תלוי במנהלים (שעדיין מסרבים להגיב) .

amir_aikido

New member
מה אתם רוצים מהמנהלים ../images/Emo35.gif

אתם רוצים לנסות לסדר הנחה לחברי הפורום תפנו לאחת החנויות ותנסו לסדר הנחה
מנהלי הפורום כאן הם משתתפים בפורום שנבחרו מתוך הפורום, כדי לסייע בזרימת ההודעות ולמחוק מהפורום הודעות שמפריעות לתפקודו. אם תשימו מעט
תבחינו שבעת האחרונה לפחות חלק מהמנהלים עסוק מאוד בדברים אחרים וגם כך בקושי נגיש לפורום. אז אתם עוד "דורשים" מהם שיסדרו לכם הנחות ? וסתם שאלה, מנקודות המבט של בעל חנות, מי אמור להחשב לחבר פורום שזכאי להנחה
כי אם כל משתתף זכאי להנחה כזו, הרי שכל לקוח שיפנה לחנות יחליט יומיים קודם לשלוח הודעה סתמית כאן בפורום ... בסופו של דבר המחיר בחנות יעלה וכולם יקבלו הנחה שתחזיר אותו למחיר הקודם (במקרה הטוב). אמיר

קוזושי

New member
מסכים

אני לא חושב שמנהלי הפורום הם משרתים של מישהו כאן, והם לא חיבים לארגן עבורך שום דבר. מהכרות עם החנויות הללו הם יעשו את אותה הנחה גם בלי תעודה, אין לקוח שיוצא מהחנות (לפחות זו שאני מכיר) ללא הנחה. ואני בטוח שלא תוכל להשיג הנחה שונה ע"י כרטיס חבר בפורום כאן.

טוב.

ראשית, תודה על המחמאות
לעניין ההנחות - יש בסה"כ 3 חנויות שמוכרות ציוד לאומנויות לחימה, אין כ"כ הרבה, כך שהתחרות לא גדולה. אני משתתף בפורום "שוק הנשק", ושם הצליחו "להרים" כרטיסי חבר, ואף לזכות במספר מטווחים וחנויות נשק לנושאי התעודה. אך ביחס למספר חנויות הנשק בארץ, הדבר בטל בשישים. מה גם, שההנחות ממוצעות (כלומר, ניתן להשיג את ההנחות הללו גם אם אתה סתם נחמד ולא נושא שום תעודה...) דבר נוסף לעניין חנויות לציוד אומנויות לחימה - לפני שיצא לאור עיתון אדרנלין, המשווקים שלו ניסו להשיג מימון מכל מיני חנויות ומועדונים (גלישה, טייס וגם אומנויות לחימה). דיברתי עם המשווקים, שסיפרו לי שמעולם לא נתקלו בחוסר התייחסות. אגב, עוד לפני שהחל שיווק העיתון והשגת פרסומות, פניתי לשלוש החנויות בכדי שישלחו לי קטלוגים של מחירים, בכדי שאוכל להשוות, להמליץ ואף לפרסם (ללא כל התחייבות מצידם). בש גל ודו קרב שמחו לשלוח לי קטלוגים הביתה, אך לעומתם אחוות לוחמים ביקשו ממני התחייבות בכתב שאפרסם אותם (רק בתמורה לשליחת קטלוג מוצרים בדואר...) כך שתבין לאן נושבות הרוחות בתחום הזה...

האם בפס רחב מקבלים הנחות על טושים?

אילו הנחות הם מקבלים בפס רחב? האם יש להם הנחות על טושים שמציירים פס רחב או שאולי על לורדים שמציירים פס דק אבל יש כאלה שלא יודעים זאת?

חבר פורום נכבד...

תשמע לא מבין את הבעיה.... אתה רוצה לקנות יותר זול תתמקח עם המוכר... לא מבין למה צריך לעשות בשבילך את העבודה... חוץ מזה שזהו פורום פתוח!! וכמו שאמיר אמר.. אי אפשר לעשות את הסידור הזה.. כי יש כאן כל מיני סוגי השתתפות. שאמרתי כולה פורום התכוונתי לעובדה שזה לא מועדון סגור, מבין את הבעיתיות????

zedprime

New member
דבר דומה נעשה בפורום רשתות ופס רחב

זו עובדה ! . לא באנו בדרישות , אבל לא יזיק לנסות ולארגן משהו.

סנסאיי גרוזנברג מוכן!!!

סיפו גרוזנברג, מושיקו, לא אמר לי לכתוב את זה אבל אני יודע שהוא מוכר כל מיני ציודים שצריכים מאוד ללחימה: מגיני יד, רגל ושיניים. כובע מגן וקרמי למגע מלא . אבל אצלנו למרות שזה מגע מלא מלא וגם אפשר לקנות קפלס"ט, אז זה גם רוחני בקפוג´יטשרדות, והוא גם מוכר דברים רוחניים כמו קטורת ומחרוזות תפילה והוא מוכן לעשות הנחות גדולות כי כמעט הכל עכשיו זה פגי תוקף אצלו. מקווה שזה עזר לכם אה, גם ריהוט דירה מירושה ועוד כל מיני דברים שקשורים ללחימה

budoka

New member
יש לסיפו מושיקו חול לשק?

אני מחפש בכל מקום ולא מוצא

alon_o

New member
אני מוכר

חול שק (או שק חול, לבחירתך) מקורי תוצרת היושב במרומים ישירות מהחוף הפסטורלי של תל אביב. 1000 שקל. הולך? (הערה: המכירה בשירות עצמי בלבד*)

למעלה