למנהלי הפורום :

zazaza

New member
למנהלי הפורום :

מגעילים נמאסתם ! אתם חלק מאותם הצבועים דו פרצופיים. מצד אחד אתם באים כנגד הכפייה הדתית והיחס המועדף לדתיים ומהצד השני אתם מתנהגים באופן אחד לחילונים ובאופן שני לדתיים. האם יש בכם איזה שהוא פחד מולד מהמילה נאצי ? בא אפס מאופס דתי ואומר כי 6 מיליוני יהודים טובים ושומרי מצוות (וביניהם כשלוש מאות בני משפחה קרובים שלי ומי יודע כמה בני משפחה של שאר חברי הפורום) מתו בצדק וכי הגיע להם למות . אני בא ומצמיד לו את התווית נאצי . את מי מאיתנו מוחקים ?! אותי. למה ? האם מותר להכפיש 6 מיליוני שמות ?! האם מותר לזלזל בדבר הכי נוראי שקרה שבהיסטוריה היהודית ?! האם מותר לעבור על חוקי מדינת ישראל ?! רק בגלל שהוא דתי ?! לא חברים, נמאס מהשיטה המגעילה שלכם. איך אתם מעיזים לשתף פעולה עם הניאו נאצי העלוב הזה ? כל שיש באמתחתו הם שקרים, הבלים והצפת הפורום ! אני דורש שכל הודעותיו הנגועות בנאציזם ימחקו לאלתר וכי גם הכינוי "דוד170" יסולק לכל הפחות מפורום זה ! האם שוב עלי להפנותכם להודעותי המפורטות בנושא ?! אני מבין שכן אז הנה שוב : הראשונה - פגיעה ברגשות הציבור השניה - כרוניקה ידועה מראש

oren*

New member
אתה דופק את עצמך ואותנו ומוציא שם

רע לפורום הזה. אתה הרבה יותר גרוע מדוד666 כי לעומתו לך יש את היכולת לחשוב באופן חופשי ולא לצטט שטויות אליליות מספרי אגדות. נמאס לי לקרוא את המילה נאצי בכל הודעה שלך כאילו מדובר בברכת בוקר טוב ונמאס לי שבמקום לכתוב הודעות עם תוכן אתה מקלל, מציף, משתמש בשפה בוטה, רדודה שמתאימה לרחוב ולא לפורום של אנשים תרבותיים בישראל המתנגדים לחשכת הדת הגזענית והניאנדרטלית. שים לעצמך גבולות ורק אחר כך תוכל לדבר על אחרים.

begone

New member
הוא צודק בדבר אחד

דוד160 דינו גם הוא להימחק.

zazaza

New member
אני לא מדבר בשמך או בשם מי מהפורום

אני יכול לדון בכל דבר באופן עדין ומסודר למעט נושא אחד : השואה . איני מתכוון להציב לעצמי איזה שהוא גבול בנושא זה. אתחיל ואסיים כל הודעה לאנשים מסוגו של דוד324 "בברכת" נאצי מאחר וזה מה שהם מבחינתי ואיני יכול להתעלם מאמירות "הגיע להם למות". אני מציב לעצמי גבולות מאוד ברורים בדיון מול אנשים חושבים ולא מול רובוטים ניאו נאצים דוגמאת דוד2345, ניתן לראות זאת בהודעות שלי כאן ובפורומים אחרים. לא זכור לי שציטטתי שטויות אליליות ואני די בטוח שאני חושב באופן חופשי למדי. אם נמאס לך לקרוא את המילה נאצי, אל תקרא את ההודעות שלי. לא אוכל להתעלם מדברי נאצה כנגד כל אותם שנספו, פשוט איני יכול! ואם דברי נמחקים - אזי גם דבריו של הרובוט צריכים להמחק. יום טוב.

naftalyb2

New member
זאזאזא

כשאומרים היהודים אשמים בשואה הגיע להם בגלל החטאים שלהם איזה חטאים אלה? אף אחד לא יודע במה חטאו היהודים אבל אלהים כן יודע מה החטאים של היהודים בשואה רק אלהים יודע ולא היית לא דרך אחרת לגאול את היהודים מחטאיהם אלה דרך שואה כשאלהים הביא את המבול והציל רק את נח גם שם היו חטאים בסדום ועמורה אלהים הציל רק את לוט במדבר סיני כולם מתו נשארו כלב בן יפונה ויהושוע בנון תודה נפתלי

zazaza

New member
לא היתה כוונתי לפתוח כאן עוד

שרשור כזה, עניתי לך על נושא המבול למטה (טרם ענית לי חזרה), בשאר הנושאים הבהרתי את עמדותי בשרשורים שונים. כוונת השירשור היתה פניה למנהלי הפורום בנוגע לעניין המחיקה החד מגזרית.

סוף סוף

הגיע הזמן להעמיד אותך במקומך. אני מתייחס לניבולי פיך הפזורים בכל רחבי הפורום הזה. חסימה? לא יודע, בכל אופן לא באופן קבוע. חסימה זמנית (קצרה מאד) לאות אזהרה אולי תגרום לך לשקול את מילותיך. אני בעד הסרת החסימה (אם עדיין היא בתוקף) בתקווה שהמסר הובן.

zazaza

New member
לא הבנת כלל

1. לא נחסמתי כלל, נמחקה הודעה שלי. 2. כמו שכתבתי, אני אמשיך לכתוב את דעתי כל עוד לא צונזר גם דוד345. 3. אני שוקל מילותי רק מול בני אדם, דוד345 אינו כזה (הוא שליח השטן). מקווה שעכשיו הבנת את המצב (וכלל לא מפליא לראות שאתה מציץ רק כדי ללבות עוד ועוד שנאה ואש...).

מצטער לאכזב אותך

אך זכרוני מתפקד מצוין. "אני שוקל מילותי רק מול בני אדם, דוד345 אינו כזה (הוא שליח השטן)." ואני מה? עד לא מזמן ´בירכת´ אותי ממיטב ´ברכותיך´. כך שלדעתך גם אני איני בן אדם(?!).

zazaza

New member
כבר מזמן הסברתי כי לדעתי

דוד454 הוא בכלל וירוס תולעת שפותח ע"י חרדים ומטרתו להציף את הפורומים ברחבי האתרים והפורומים דוברי העברית. יש על זה שרשור איפה שהוא (נדמה לי שבהסטוריה פה). שכן הודעותיו ברוב המקרים אינן מקוריות ולא קשורות כלל להודעה שעליה הוא מגיב, וכן הוא אינו מיטיב להבין כלל את הנקרא. אגב, כבר מזמן לא השתתפת באיזה שהוא דיון פה (לא בכזה שבו היה לי עניין, בכל מקרה).

למעלה