מביע תמיכה בשנית.
C Continuum New member 24/8/06 #40 ../images/Emo45.gif אבל אני אומר שנשים אותו בתקופת מבחן קודם: אם עד שהוא חוזר לצבא בפעם הבאה הוא נכנס לדיון אגרסיבי במיוחד עם אנה לפחות פעמיים, אז אין מנוס מלהאדים.
../images/Emo45.gif אבל אני אומר שנשים אותו בתקופת מבחן קודם: אם עד שהוא חוזר לצבא בפעם הבאה הוא נכנס לדיון אגרסיבי במיוחד עם אנה לפחות פעמיים, אז אין מנוס מלהאדים.
S Seidman New member 24/8/06 #21 ../images/Emo45.gifלהצבעות כפולות../images/Emo70.gif אם הח"כים בכנסת יכולים, למה שעמרי יהיה שונה מהם?
../images/Emo45.gifלהצבעות כפולות../images/Emo70.gif אם הח"כים בכנסת יכולים, למה שעמרי יהיה שונה מהם?
Y your cold sweet pota New member 24/8/06 #25 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif
V Vendetta New member 24/8/06 #27 אני בעד אבל כדי לעשות את ההכתרה רשמית צריך להאדים ולהדגיש את שמך, כפי שנעשה למכובדים בפורומים אחרים בתפוז.
אני בעד אבל כדי לעשות את ההכתרה רשמית צריך להאדים ולהדגיש את שמך, כפי שנעשה למכובדים בפורומים אחרים בתפוז.
I iknow New member 24/8/06 #35 ../images/Emo45.gif אבל זה סתם כי תמיד אמרתי ואומר למונרך to be שלנו. אגב, אם אתה מצליח בסוף, אז קודם כל קבל ח"ח, ושנית, אני רוצה שתדע שאני תמיד אהיה יס מן, אם רק תרצה.
../images/Emo45.gif אבל זה סתם כי תמיד אמרתי ואומר למונרך to be שלנו. אגב, אם אתה מצליח בסוף, אז קודם כל קבל ח"ח, ושנית, אני רוצה שתדע שאני תמיד אהיה יס מן, אם רק תרצה.
C Continuum New member 24/8/06 #41 ../images/Emo45.gif סתם כי רוב האנשים הביעו את הסכמתם יותר מפעם אחת משום מה.