למנהלים

overnight

New member
למנהלים

האם אתם מרגישים ש'התקדמתם' בנושא הח"צמים? איך , אם כן זה בא לידי ביטוי? ובמה זה קידם אתכם? איפה אתם מרגישים שאתם יכולים עוד להתקדם? (באותו עיניין) לאן כל זה מוביל, לדעתכם??? ס ק ר נ י ת ביותר. אני.

silverhawk

New member
שלום לאשת המסתורין שלנו ../images/Emo13.gif

ראשית, הקיצור המקובל לחלומות צלולים הוא חצלולים. לשאלתך, התשובה היא בהחלט כן. כאשר הגעתי במקור לפורום הזה הייתי חסר ידע לחלוטין בנוגע לעולם החלומות הצלולים (לרבות המונח עצמו).עם זאת, עם הזמן למדתי להכיר עולם מופלא בעל פוטנציאל עצום. באמצעות השימוש הנכון, החלומות הצלולים עשויים להיות לכלי רב ערך לכל אדם. לאן כל זה מוביל? להערכתי, לאמצעי יעיל ללימוד ושיפור עצמי (וכמובן, גם להנאה סתם). אני לא שוגה באשליות וחושב שיבוא יום ובו כל אדם ינצל את שינת הלילה לטובתו, אולם אחת ממטרות הפורום היא בהחלט להגביר את המודעות לנושא בארץ. ומי את, אגב, אם אפשר לשאול?

overnight

New member
מיסתורית? אני? לפחות לא בת 6...

היי. מודה לך על התייחסותך לפנייתי. עדיין נשארתי עם הסקרנות לגביי התהליך ה א י ש י שלך: איך התגלגלו העניינים בשבילך? מה היה בהתחלה? מה אחר כך וכו'. מה מביא אותך להתעסק בנושא? אם תוכל לשתף, כמובן. בגדול ברור לי שעבודה בנושא יש בצידה גמול... מעניין אותי הפן האישי... אפרופו אישי, אז מי אני??? סתם- אחת מצ'ועממת, שזקוקה לחקור את המיסתורין שבעולמות הרוח והנפש. רב הניסתר על הגלוי והמדע, בעיניין החלום, עוד בחיתוליו. לכן זה מוטיב מאתגר במיוחד עבורי. ככל שאני מתנסה יותר ולומדת, כך אני מגלה שאני יודעת פחות. תופעה מוכרת... ביי לך, "המיסתורית".

silverhawk

New member
בשמחה

כפי שציינתי בהודעה הראשונה, כאשר הגעתי לפורום במקור, לא ידעתי דבר על עולם החלומות הצלולים (סייג אחד - כאשר הייתי בערך בן 8, חלמתי חלום צלול אחד, אולם את זה הבנתי רק לאחר שהגעתי לפורום). ביום בו גיליתי על הפורום חקרתיבהרחבה את הנושא כאן, באתרו של אלון ברמן ובמספר אתרים נוספים, וכבר באותו הלילה חלמתי את החלום הצלול הראשון שלי (בעת החדשה). עם זאת, כפי שקורה למרבית האנשים, הצלילות הייתה כה נמוכה עד שלאחר מכן חשבתי שרק 'חלמתי שחלמתי חלום צלול', אולם בפורום הסבירו לי את המצב לאשורו. המשכתי בקריאה על הנושא ובמקביל התחלתי לערוך יומן חלומות ובדיקות מציאות תכופות (בד"כ השתמשתי במבחן השעון, הקריאה וההיגיון, ואאל"ט, הייתה תקופה בה השתמשתי גם בשיטת הכתיבה על היד). החלום הצלול השני שלי הגיע רק לאחר מספר שבועות, ויומיים לאחריו אחד נוסף. בשלב הזה התחלתי לנסות את השיטות המתקדמות ליצירת חלומות צלולים. עם שיטת הווילד לא הסתדרתי במקור (הגעתי לשלב ההזיות, אולם התקשיתי בגלישה לחלום), ועם שיטת העין השלישית לא התחברתי (מאחר וגרמה לי לכאב ראש). המילד, עם זאת, עבדה לא רע. בהמשך השתפרתי גם בשיטת הווילד, אולם עד יום זה ממש היא אינה חביבה עלי במיוחד. בדרך חוויתי מספר חוויות מעניינות (בדמות חלומות צלולים מרתקים ומעניינים, שיתוקי שינה רבים מספור, שרשרת התעוררויות כוזבות שקצת הלחיצה אותי ועוד ועוד ועוד). אלו, על קצה המזלג, דברי הימים שלי בעולם החלומות הצלולים. שאלות הבהרה?

overnight

New member
הי, סילבר.

הי. אינני בקיאה בסוגים השונים ליצירת החצלולים...נדמה לי שזה מופיע באתר ואבדוק זאת, אחר כך. בכל זאת, אשמח אם תבהיר בנושאים: "שיתוקי שינה", ו- "התעוררויות כוזבות". כמו כן, אני סקרנית לדעת על מפגשים מעניינים, אם התרחשו כאלה, בחצלןלים, וגם לגבי התפתחות היכולות שלך בזמן החלום-עצמו(תעופה, כניסה דרך קיר וכד') האם ניסית לתאם חלומות עם אדם אחר? כלומר, "לחלום יחד"...(אפרופו, קסטנדה...) לי זה נראה כדבר אפשרי, במצב שבו יש כבר שליטה רחבה וניסיון, למרות שעל פניו זה יכול להשמע כשאיפה גראנדיוזית חסרת שחר...

למעלה