למנהלים

למנהלים

אני לפני כמה זמן רשמתי תחרות להגרלה.... וראיתי שהיא מופיעה בפרויקטים שמחכים לבדיקה..... ועכשיו היא לא נמצאת בשום מקום, לא בפרויקטים שמחכים לבדיקה, לא בפרויקטים שאושרו, ולא בפרויקטים שנדחו...! קוראים לתחרות "החיים היפים של..." . אם תוכלו בבקשה לבדוק את זה אני אהיה ממש שמחה.... זה ממש העציב אותי שראיתי שזה כבר לא שם, אם זה היה נידחה זה היה פחות פוגע. אתם יכולים להגיד לי בבקשה איך זה נעלם? תודה רבה =]

EF#^%$^

יש לי ולך כזה מזל שאני כבר עברתי א ת החלק שח העייפות שבו אני רוצה ללכת ברחוב ולהשמיד אנשים ועברתי לחלק של אני רוצה להשמיד את עצמי. תשלחי להם מסר וזהו, לא באמת צריך לפתוח על זה שרשור חדש, בבקשה ):

עזוב =/

המנהלים פה כל הזמן מתרגזים כשאומרים להם שהם לא קוראים פה הודעות.... אני ראיתי שאחד המנהלים כתב שהם קוראים הכל אבל לא מגיבים. אז זאת הוכחה שזה לא נכון, ואם זה דווקא נכון.... ואני טועה..... אז הם כן קראו את ההודעה שלי, הם פשוט בחרו להתעלם ממנה....! ניהול למופת. המשיכו כך! רק ככה נוכל לראות לאילו מקומות עוד יכול הפורום להתדרדר

Red Ninja

New member
תודה רבה, גם את, גולשת מהשורה הראשונה!

נמאס לנו לענות לכם בפורום על הודעות שאמורות להיות במסרים. תמשיכו ללכת ראש בקיר ואנו נמשיך להתעלם. עכשיו, תשמעי בעצתו של נעים, ומה שאמור להיות במסרים שיהיה במסרים|סדגש.

למעלה