למנהלים שלום.

nushix

New member
למנהלים שלום.

אינני נוהג לכתוב בפורום ולהציק אולם החלו לעלות אצלי כמה ספקות שהייתי מעונין שיבדקו. כבר 5 ימים אני מצליח להעלות את מספר המעריצים שלי למרות שאני מבצע לפחות 3 הופעות ביום 2 בזאפה ואחת בפאב במחיר 40 שח כולל יחץ. בנוסף אלא התקריות שקיבלתי בימים האלו: אני אוהבת את מובוטו!, פסטי פסטי פסיבל... , לובנגולו מלך זולו , כמעט מפורסמים , למען הנשים , המציצן נתפס!. כולם מעריצים בירוק אני מכיר את החוק שעל כל מעריץ שלהקה אחת מקבלת להקה אחרת מפסידה, וזה מקובל עלי. אולם נראה כאילו אני הגעתי אל התקרת זכוכית שלי, אם אני לא מסוגל להוסיף עוד מעריצים אני לא מסוגל להתקדם, וזה בסדר גמור כאשר הדבר יחסי לכולם. בעקבות מעקב שלי אני גיליתי שלהקות עם יותר מעריצים ממני לא יורדות בכמות וזה מוזר... הן לא מוציאות סינגלים או קליפים או רינגטונים חדשים. הן רק עושות הופעות (כמוני). האם באמת ניתן לשבור את תקרת הזכוכית או שנגזר עלינו להסתפק בשאריות של הלהקות המובילות?... יש לומר שעד ה-5 ימים האחרונים התקדמתי טוב מאוד... תודה להקה 1112 חסמב"ה

haydddd

New member
זה לא להקות יותר טובות

הלהקות שמפסידות מעריצים מלהקות אחרות הם אלו שיש להם יותר מערצים

nushix

New member
אני מבין את זה אבל...

הלהקות שממש מובילות לא מאבדות מעריצים ואני שאני בין ה 30 הראשונים לא מסוגל יותר להתקדם ...

nushix

New member
JUMP JUMP

JUMP JUMP

למעלה