למנהלים!!! [להקה מס' 4308]

amit1242

New member
למנהלים!!! [להקה מס' 4308]

היום בלהקתי קרו 2 באגים וגם ערבוב מינים בלתי ידוע. נתחיל בבאגים:היום קיבלתי תשובה ל-2 דילמות. הינה אחת: במהלך ההופעה בפסטיבל השחמט האחרון בשהם, כנראה שאחד המעריצים היה נורא נרגש שהלהקה שלך מופיעה על הבמה וכאקט מוזר החליט לזרוק את הצריח שהיה לו ביד לעבר הבמה(הצריח היה לבן, אם זה משנה משהו...). כלי השחמט התעופף ופגע בעין של feאייג`י סטיילס. ההופעה נעצרה והיא פונתה לבית החולים. למזלה, מלבד הכאבים, לא תיפגע הראייה שלה. שים לב - תקרית זו השפיעה על המדדים: מעריצים, כסף, אנרגיה, גיבוש [הכל ירוק חוץ מאנרגיה] והשנייה: אירוע ההשקה של "סושיסו", המסעדה החדשה של השף ישראל אהרוני היה מצוין! חברי הלהקה שלך התלהבו מאוד מהעיצוב של המקום, משאר הסלבז שהגיעו ואייג`י סטיילס אפילו טען שזו פעם ראשונה שהוא אוכל סושי ובהחלט לא הפעם האחרונה. שים לב - תקרית זו השפיעה על המדדים: מעריצים, אנרגיה, גיבוש, [כל ירוק]. ו...נו?איפה הכסף?! איפה המעריצים?! בדקתי בדוח כספים [בתקריות ודילמות] ו...נאדה! גורניש! החור של הבייגלה! [מי שלא הבין, כלום!!!] גם אפילו לא נוסף לי מעריץ אחד ובודד! מה קרה? לטיפולכם. בקשר לערבוב מינים... מתי הסולן סלי הפך להיות בת? תסלחו לי על עוגמת הנפש אבל אני מצטט מהתקרית הקודמת: "feאייג`י סטיילס" [fe אומר female שזה בת] "ההופעה נעצרה והיא פונתה לבית החולים. למזלה, מלבד הכאבים, לא תיפגע הראייה שלה" סליחה? מתי הסולן שלי הפך להיות דנה אינטרנשיונל? או שהלכת לכיוון של אביעד קיסוס? דורש הסבר מלא. הסולן שלי הוא לא פייגלע או איזה בחורה עם מחזור! שיהיה ברור! להקה מס' 4308

nofi7

New member
שים את הסימן ../images/Emo58.gif

היית צריך לשים את הסימן ספוילר! זה הרס לי רציתי לגלות לבד מה יקרה לי בתשובה לדילמה! עכשיו אני יודעת כבר וזה לא שווה.. נו טוב...לא משנה... אבל תדע את זה לפעם הבאה!

amit1242

New member
sorri

פשוט אני כל כך עצבני שמנהלים הפכו את הסולן שלי סטייל דנה אינטרנשיונל! מנהלים,נו? תענו! [אני מודע לחרוז] [להקה מס' 4308]

n 0 f a r

New member
הדילמה הזאת מכוונת לבת

והקוד של הבת זה female1 ושל הבן male1 אם אתה שם לב הקוד של השם של הבן הוא חלק מהשם של הבת...וכנראה בגלל שאין לך בת בלהקה השם של הבן התערבב עם הבת ויצא feאייג'י.... חוצמזה מזה משנה עם הסולן הפך לבת?חפיף...סה"כ משחק...

האאם. תקרא שוב את מה שכתבת.

תקרית זו השפיעה על המדדים: מעריצים, אנרגיה, גיבוש וגם : בדקתי בדוח כספים [בתקריות ודילמות]. אין קשר בין דו"ח כספים למעריצים.

amit1242

New member
סליחה?!

מה זאת אומרת "חפיף...סה"כ משחק" מה זה פה מונופול? טאקי? אולי את לא מבינה "נופר" אבל orange my band עשו טעות חמורה שאולי תיפגע בדור הגברי כל שנות האבולוציה! את קולטת בכלל מה הם עשו? הם הפכו בן לבת! לאט לאט הפמינזים יתפשט בכל העולם והנשים יהיו ידם על העליונה! איך את יכולה לומר את זה? אני יודע.. בגלל שאת בת... את אף פעם לא תביני את הגברים. נ.ב. מה עם הכסף? המעריצים? תעדכנו את המדדים של הלהקה שלי! [4308]

חהחהחה....

נפלת על הראש כשהיית קטן

amit1242

New member
חביתוש,שני דברים:

1.כסף:לא נוסף לי אפילו שקל אחד 2.מעריצים:לא נוסף לי מעריץ אחד אפילו,ואחרי חצי שעה אפילו ירד לי

למעלה