למנהלים הכללים

.המוסד

New member
למנהלים הכללים

תגידו לי מותר למחוק הודעות שלי בגלל שאמרתי שרבין היה סתם רה"מ? וש"נאום השלום" היה סתם נאום אפס? ושהכל היה רק לצרכים פוליטיים? מה על ביבי מותר לומר שהיה חרא של ראש ממשלה, למתנחלים- מחבלים אבל לרבין, הו לא, על רבין אסור לומר דבר שיראה את מחדליו שעלו בנפש?(לא רק שלו למי שלא יודע) על כישלונותיו שמשלמים עליהם עד היום? ומנהל הפורום עוד *מצטער* שלא עברתי על התקנון, הוא לא "יכול" למחוק אותי... (לא שזה עוצר בעדו או משהו) באמת אני מבקש יפה, תזכירו לו שמותר לא להסכים עם דעתו תודה

ש@לתי

New member
חבל לי שאתה נורא אוהב לרוץ להנהלת

הפורומים בלי לנסות לפתור את זה איתי. כן, לא מקובל עליי שתעלה האשמות חסרות בסיס שהאדם שאתה מעלה אותם נגדו לא יכול להגיב לך.... הדבר היחיד שאתה יודע על דעתי זה שאני מהצד השמאלני במפה ושאני חושב שבימים כמו אלו אסור לנו לשים ללעג רצח ראש ממשלה בישראל, במיוחד שרצח זה נבע משנאה בעם. אין לך שום דבר ממשי נגדי חוץ מזה שאני מנסה להקפיד שהפורום יהיה נקי משפה מלוכלכת ונעים לגלישה. אם תרצה להמשיך לדבר על זה, אתה מוזמן לפנות אליי בדואל, דבר שהיית צריך לעשות בהתחלה ולא למהר לפה... ש@לתי מנהל פורום אקטואליה לנוער [email protected]

פורום אקטואליה ככל פורום אחר

נועד על מנת לאפשר במה פתוחה לדיונים ולדיעות, וזאת כמובן מתוך שמירה על חוקי הפורום וחוקי מדינת ישראל. אנו בטוחים כי גם לדיעותך יש מקום בפורום.

אתה מהצד השמאלני? ../images/Emo4.gif

ולמה בתור מנהל פורום אתה חושב שהגולשים צריכים לדעת מהי זהותך הפוליטית? האם עכשיו אפשרי שתוכל להתקבל אצלם כאובייקטיבי? לדעתי, היית יכול להציג את דיעותיך האישיות תחת ניק אחר, באופן חופשי, אך כמנהל לא להיחשף עם דיעותיך האישיות בפורום ´אקטואליה´. אם היה פורום ´השמאל´ היית רוצה להיות מנהלו , אזי היית יכול להציג דיעו אישיות, אך יש להניח שהיה זה פורום שמאלני ולא אקטואלי.

יואב.ט

New member
לדעתי אין מן הנמנע

שחברי פורום ידעו את דעותיו של מנהל הפורום בנושא הפורום אותו הוא מנהל. למשל אני מנהל את פורום כדורגל ולדעתי אין מניעה שחברי הפורום ידעו איזו קבוצה אוהד מנהל הפורום וזה שווה ערך לידיעת זהותו הפוליטית של מנהל פורום אקטואליה. לדעתי זה רק מוסיף לדיון בפורום ומוריד את המנהל להיות כאחד המשתמשים ולא כדמות מסתורית שמרחפת מעל הפורום. העניין הוא שצריך להפריד בין הדעה האישית לבין התפקוד כמנהל פורום אובייקטיבי ולהתייחס לכל ההודעות ולכל חברי הפורום כשווים ללא קשר לדעתם והם היא שונה מדעת המנהל.

haim47

New member
מוסדניק יקר

אל תיתרגש אין צורך להיתלהם אסור לומר דיברי גסות על שום אדם. יש אפשרויות להגדיר דברים חריפים גם בדרכי נועם.

למעלה