למנהלים היקרים שלום!!!

firerez

New member
למנהלים היקרים שלום!!!

חחחח איזה הודעה מלוקקת נפסיק אם הדיבור היםה רק רציתי לשאול איך הופכים להיות מנהל של פורום כזה ואיך אני יכול להיות מנהל של אחד חדש משלי אל להקה שאני אוהב נחזור אליו אז אודה לכם אם תאמרו לו איך אני הופך להיותאחד כזה בתודה ארז ש"כ תל אביב-יפו

firerez

New member
אהה וו....

למי שלא מבין מה ההודעה הראשונה שישאל ואז אני אולי יענה

Ran-182

New member
שלום גם לך

טוב, כדי לפתוח פורום בנושא חדש שעוד לא קיים בפורומים של תפוז אתה צריך הגיש טופס (בקישור שעדי נתנה לך), ואז ההנהלה של תפוז מחליתים אם לפתוח פורום כזה ושאתה תהיה המנהל. רק תיזכור, כדי להיות מנהל של איזה פורום אתה גם צריך (וגם רצוי) שתבין בנושא שאתה הולך לנהל. וגם אם כבר להקה, אז להקה שמכירים, למשל, לא יתנו לך לפתוח פורום מעריצים ללהקת האפרוחים של בנימינה. את הפורום הזה אני בכלל פתחתי לפני איזה כמה חודשים (מישהו זוכר מתי?), ואז ראיתי את שירה (blink-182 gurl), שגולשת הרבה בפורומים, משתתפת הרבה בפורום, ומבינה עיניין, אז הצעתי לה לנהל איתי את הפורום. וגם, אין לי כח תמיד לקרוא כל הודעה והודעה ולבדוק אם צריך למחוק אותה או לא
מקווה שעזרתי (אהה.. הרגע קמתי(

firerez

New member
אוקייי

תודה לכולכם אני כבר יחזור אליכם בקשר לעוד שאלות אני עדיין לא בטוח שאני רוצה לעשות את זה אבל רק רציתי לדעת איך פשוט רציתי לפתוח פורום להקה שאני חולה עליה sum41 הגדולים ביותר

xero1

New member
אהמ

אתה "חולה" עליהם מMTV ודיסק אחד שקנית שלהם? או שאתה יודע את הבבילויוגרפיה של הלהקה, את השמות של חברי הלהקה, את כל הדיסקים והדמואים שלהם? אם אתה בוחר האפשרות הראשונה, אז די תהיה לך בעיה לנהל פורום שלהם.

firerez

New member
לא בדיוק

זה די שילוב של שניהם אבל נוטה יותר לאפשרות השניה

למעלה