למממממה?

אור2

New member
למממממה?

למה אנחנו צריכים להחזיר לערבים את השטחים הרי אנחנו כבשנו אותם במלחמה שלא אנחנו בחרנו בה, אז זוהי בעיה שלהם. ויש משפט כזה "סליחה שבאמת ניצחנו" שמתאים לנושא הזה. במקום שנשלם למתנחלים שיעזבו נשלם לערבים. והם צריכים להבין שאנחנו לא נביא להם כלום תמורת טרור. היום מדינה מחר משהו אחר וכך זה לעולם לא יגמר.כי הם בניו של עשיו ובתנ"ך כתוב שעשו היה איש מלחמה.

CANDY MAN

New member
יופי, עוד מטומטם שמשעובד לתנ"ך...

מה יש לכם תגידו? מה נראה לכם? שאם תבואו לאמריקאים ולאירופאים ותראו להם שבספר הקדוש ליהודים בלבד
כתוב שהשטחים שלנו, אז הם יגידו לנו נכון וייתנו לנו לחסל את כל הערבים!!! תפסיקו כבר להגיד שטויות ותפסיקו כבר להיות פאנטים מטופשים!... טוב שש"ס לא מנהלת את המדינה כי אז באמת זה היה הטיעון היחיד והמגוחך שלנו למה השטחים שלנו... "כי כתוב בתנ"ך" תקח את התנ"ך שלך תדחוף אותו חזרה לספריה שלך ותתחיל להתייחס למה שקורה במציאות, על המפה, בשטח כשכל השטחים מוצפים ב-3.5 מיליון ערבים שאינם מעוניינים להיות חלק במדינה שלנו ועוד יותר אנחנו לא מעוניינים להיות חלק מהם! הגיע הזמן לתת להם מדינה ולשכוח מהם לעולמים! בעזרת השם

.המוסד

New member
אתם מבינים, הוא מדבר על מציאות

אולי תיתן גם לי מדינה ואז "תשכח ממני לעולמים"?

CANDY MAN

New member
סבבה, אם היית...

אתה ועוד 3.5 מיליון כמוך שמחכים כבר 54´ שנה למדינה וכל הזמן ההנהגה שלך הייתה דופקת אותך ולאף אחד לא היה איכפת ממך הייתי נותן לך מדינה. תבין זאת הברירה היחידה שלך ואין לך מה לעמוד מנגד לזה. אני אומר שנית וכותב: "מדינה פלשתינאית תקום בסופו של דבר זה רק שאלה של כמה דם יישפך בשביל זה" (אריאל שרון בכבודו ובעצמו) בסוף הרי כולכם תבינו שזאת המציאות ושלא חייבים להלחם בה, כי סה"כ היא בכלל לא רעה (בוא נגיד שאם מדינה או בלי מדינה השטחים לעולם לא יחזרו אלייך או שאתה מאותם ליצנים שמאמינים בטרנספר מלא...)

.המוסד

New member
הם לא חמישים שנה 3.5 מיליון איש

לא יודע אם היום הם כמספר זה, הם גם לא יחידה נפרדת, הם ערבים, ערבים "סתם", הם לא קולקטיב אתה אולי איבדת תקווה, אם הייתה לך בכלל, אני עוד לא

CANDY MAN

New member
לא, אני פשוט יצאתי מהסרט שאתה חי בו

לך אולי לא מזיז שיהודים נרצחים אבל לי כואב לראות ילדה בת 5 שנרצחת רק בגלל שהוריה פאנטים וחסרי אחריות!!! ואני בכלל לא איבדתי תקווה! התקווה שלי זה שתקום מדינה פלשתינאית כי אז אני בטוח שיהיה פה שקט. אנשים חולים כמוך בחיים לא יגיעו לתקווה שלהם כי התקווה שלהם חולנית ולא מוסרית! להשמיד עם? לעשות לו טרנספר? תשאל את סבא וסבתא שלך מה עשו להם בשואה, תשאל אותם איך השמידו את בני משפחותיהם! ושלא תבין אותי לא נכון, אני בעד כניסה של צה"ל לשטחים ואני בעד כיבוש שטחים של הפלשתינאים כדי לחסל בהם את הטרור אבל ברגע שמסיימים מבצע צריך לצאת משם ולא להישאר לכבוש אותם כמו שאתה וחברך המתנחלים עושים. אתם לא שומרים על כלום! אני כאן בתל אביב לא מרגיש שאני בטוח בגללכם! הסיבה היחידה שאני בטוח זה כי צה"ל מנע בשלוש שבועות האחרונים למעלה ממאה פיגועים!!! זה למה... הדבר היחיד שאתם עושים זה להקריב את ילדיכם לאידאולגיות שלכם! הרי אתם יודעים שהפלשתינאים הם חלאות, יצורים לא אנושיים אז בשביל מה לקחת סיכון שהם ירצחו אתכם? אין לכם טיפת אחריות על החיים שלכם? זה שאתם שם לא עוזר בגרוש לישראל אלא רק פוגע בה! אתם נרצחים וחיילים נרצחים או מתבזבזים בשביל לשמור עליכם! תצאו משם ותבינו שלא וויתרתם על כלום! גם עכשיו שיש על שטח של 20 ק"מ שתי קרוונים זה לא אומר שהוא שלכם! זה אומר שאתם נמצאים על שטח של כולו 2 קרוונים בסה"כ.

EverMan

New member
קנדימן בעד מדינה פלשתינאית ?

אולי הוא מתקרב יותר ויותר לכיוון מפלגת העבודה???

CANDY MAN

New member
אמא´לה!!! חס וחלילה...

שאני יתקרב למפלגה שאין לה שום כבוד עצמי ושום אידאולגיה הכי בסיסית? בחיים לא. דבר ראשון גם ראש ממשלתך היקר שהוא גם במקרה ראש הליכוד תומך תמיכה מלאה במדינה פלשתינאית אז צא מהמחשבה שזה רעיון שמאלני בלבד. דבר שני, אני לעומת כולכם לא אטום כמו קיר בטון והצליחו להסביר לי כל מיני דברים שלא הבנתי קודם. אני לא סתם כותב פה על מציאות קיימת, ועל הצורך להיפטר מהערבים ע"י מתן מדינה משלהם. יש לי בסיס לדברים ואני מסביר אותם בהגיון רב. אם מישהו פה בוחר ללכת לי כמו איזה פאנט לתנ"ך ולחפש פסוקים מספר שלאף אחד לא איכפת ממנו חוץ מליהודים אז שיהיה לו לבריאות. דבר שלישי, אני עדיין לא כל כך שמאלני מפני שאני לעומתכם השמאלנים רואה בפעולות צה"ל ברכה אדירה על ישראל! אני מסרב בכל תוקף לסרבנות ומחשיב אותה כפשע נגד המדינה ואני מתכוון לתרום את ה-3 שנים לצבא מכל הלב ובגלל האהבתי הגדולה למדינה הזאת. אני מאמין שאסור להיכנע אפילו בקצת לטרור (ותאמינו לי שהעם הפלשתינאי אולי תומך בטרור מפחדנות אבל הוא לא הטרור עצמו) ואני מאמין שכאשר תיהיה לפלשתינאים מדינה משלהם הם יעזבו את ישראל בשקט! וכשהם ייחנקו בחרא שלהם וממש לא צריך להיות לנו איכפת מהם, אנחנו נחייה באושר ועושר, כי כמו שאמרתי ישראל היא מדינה אדירה עם אזרחים אדירים וכל מה שצריך זה לדעת לנצל את זה.

EverMan

New member
אז קנדימן , בוא אני אפתיע אותך

גם אני מוכן לקבל את הדעות של האחר , וכל מה שאני אומר אני מנמק בסיבות סוציאליסטיות או דמוקרטיות. אני גם תומך בפעולות צה"ל בשטחים ואני מאמין בשיטה של רבין - ללטף ללטף ללטף עד שמגיעה הסתירה ... ולא נכנעים לטרר ... וכל מה שאמרת עד כה , זה בדיוק המצע של העבודה. מעבר לזה , יש לה הרבה כבוד עצמי ואידיאולוגיה בסיסית ... ואמרת שאתה פתוח לרעיונות חדשים ? בבקשה! , קח את הרגליים , לך לשמוע ח"כים של העבודה נואמים. תשמע את בן-עמי, תשמע את רמון , תשמע את תמיר , תשמע את כבל וכו´ וכו´.

CANDY MAN

New member
אז בוא אני יגיד לך משהו מפתיע...

זוכר את מפגש העבודה האחרונה שבה רמון ואליעזר רבו כמו ילדים קטנים? אז ראיתי הכולללל בערוץ 33 ואני עדיין לא חושב שאני מסכים איתם. יש הרבה אי הבנות בכל מה שקשור לכל מה שעליו הם מדברים, בנוסף אינני מוכן לגדר הפרדה שתעלה מיליארדים ותועיל 0% אני פשוט לא רוצה לבזבז כסף שהמצב של המדינה גם ככה חרא! ואני גם לא חושב שהסיבה שהם רוצים להקים לפלשתינאים מדינה היא מאותה סיבה שלי! אני רוצה לתת להם מדינה כדי להיפטר מהם בדרך הכי הגיונית שיש (דרך לא הגיונית למשל: טרנספר, מוות לערבים, לזרוק אותם בים וכו´) אני ממש לא מעוניין להתחיל איתם ביחסים חברתיים או תירותיים או אפילו כלכליים איתם! אני לא סומך עליהם ואני לא מאמין בשום דו-קיום איתם! 100 שנים של למידה עליהם הוכיחה לי שהם לא יותר מסתם ברברים. קחו מדינה, עזבו אותנו בשקט ותנו לנו לפרוח בזמן שאתם גוססים בתוך הדיקטטורה העלובה שלכם.

EverMan

New member
קנדימן

אידיאולגיית העבודה אומרת : שלום למען הביטחון שלנו , לא למען השלום. השלום הוא לא הערך העליון , אלא הביטחון שלנו. הוא לא מטרה אלא אמצעי להגיע לרגיעה באזור ולפריחה כלכלית חברתית.

אור2

New member
תגובה

אתה לא צריך לתקוף אותי ן למה באמת נראה לך שלאירופים אכפת מאתנו, הם משועבדים למדינות ערב ואתה יודע למה זה כך זה בגלל שבמזרח התיכון יש נפט והם הרי זקוקים לנפט. והנוצרים הולכים ע"פ הספרים הקדושים שלהם. כנ"ל לגבי המוסלמים. לכן סופו של מי שלא מכבד את ההסטוריה שהסטוריה לא תכבד אותו. אז מה אתה מציע?

CANDY MAN

New member
תחשובו על זה שנייה ואז תענו לי...

אם כל הכבוד שיש לי (או שנשאר לי, יותר נכון) לתנ"ך, לא נראה לכם שזה מטופש להגיד ששטח מסויים הוא שלנו כי כתוב בתנ"ך : "בלה בלה בלה" בפסוק ח´? הרי למי אתה נותן את הטיעון הזה? לאמריקאים ולאירופאים שלא מאמינים בו? או אולי למדינות הערב הפאנטיות שיביאו לך אלף פסוקים מהקוראן שמוחמד וכל החברה נתנו להם את פלשתין! אתה לא יכול להשתמש בטיעון הזה שכתוב משוה בתנ"ך בתור טיעון הגיוני כלשהו...? צריך לחשוב על הדברים וצריך להתסכל על המציאות שקיימת עכשיו! ברגע זה חיים בשטחים 3.5 מיליון פלשתינאים פאנטים שלא יוותר אפילו על מטר ולידם חיים 100 אלף (או יותר) מתנחלים שהתיישבו לפלשתינאים על התחת. מה אתה מצפה שיקרה פה? שנהרוג את כל הערבים? שנעשה לכולם טרנספר ונעביר את כולם ברכבות לכיוון ירדן כמו שעשו ליהודים בשואה? מה אתה מציע? כרגע הפיתרון האפשרי היחיד שיש זה לתת להם מדינה שיחיו בה ואנחנו נוכל לחיות פה סוף סוך בשקט. ואם הם ייפרו את הסכמי השלום? אם הם יעשו זאת אז אפילו מדינות ערב כולל ארה"ב + אירופה ואפילו קצת מאפריקה וגם הפינגווינים באנטרטיקה ייתנו לנו את הזכות המלאה להגיב לפי מידת הפגיעה שלהם בנו (כי הפעם זו מדינה מול מדינה ולא עם מסכן ועלוב מול מדינה) מדינה פלשתינאית היא בשום פנים ואופן אינה כניעה כמו שחברינו "המוסד" חושב, זה פשוט הפיתרון היחיד הריאלי (אההממ... טרנספר) שיכול להחזיר אותנו לצמרת העולם ולתת לנו חזרה את גיבויו של כל העולם + הנורמאליזציה עם מדינות ערב שאז באמת יהיה שמח ומחירי הנפט פתאום יהפכו לבעייה הכי קטנה של המדינה שלנו

למעלה