לממלה ולמורן

doriangray

New member
לממלה ולמורן

זה לא שאי אפשר לישון לבד, או שקשה למצוא מישהי לישון איתה. יש רגעים בהם מסיים אדם יום עבודה ואין לו משהו מיוחד לעשות. ללכת הביתה זה לא הפתרון האידיאלי כי הרי הבית ריק ואני רוצה מלא. אני לא בטוח שאני מחפש אהבה באופן יומיומי, פשוט תמיד נעים לחלום על מישהי מקסימה שברגע בו יפגשו מבטינו לראשונה אני ארגיש כרוצה לחבק/לעטוף/לצלול/לנשום/להריח/להתקלח/לזיין/ללקק/לתת/להעניק אם זה יקרה לי זה יפסיק להיות כיף או שאני לא ממש ארגיש את זה ולכן זה תמיד נעים ועדיף שזה ישאר בגדר רצון. מובן? או שנשמע לא הגיוני???

קרני

New member
זיקוקים.... B-)

כתבתי לך תגובה בהודעה הארוכה הארוכה שלי (תגובות לכולם על כל הימים שלא הייתי...) על עניין הריקנות. ועכשיו, כשהרחבת את טווח התיאור... אני מזדהה לחלוטין! המיטה הריקה, אפילו מתחילים לישון באלכסון - כאילו להרגיש שהיא קטנה... :)) והחלום הזה של לפגוש את הקסם הזה, להסתכל לו בעיניים ולדעת - זהו, זה המקום בו אני רוצה להשאר! ואתה יודע, זה יקרה! אבל עד שזה יקרה... אנחנו נחזור כל ערב לבית ומיטה ריקים, ונמלא אותם במה שיש לנו להציע בנתיים, בידיעה שיום אחד, לא נצטרך לעשות הכל לבד... יום טוב :)) קרני

moran.l

New member
כה הגיוני,

כל כך כל כך הגיוני. לרצות לחבק, לנשק, להתעטף... להעניק, אלוהים - כמה מצפה ומחכה אני להעניק ממני, לוותר מעצמי (במובן הטוב, כמובן...). אתה לא לבד! ואני יודעת, כמוך, שכשיבוא, אולי כבר לא כל כך ארצה. הכמיהה לכך תכניס זנבה בין הרגלים ותעלם. הפנטזיה הטובה ביותר הינה תמיד פנטזיה בלבד.. לכשמתממשת היא - מאבדת מכוחה. מישהו פעם, חכם מאוד מאוד, אמר לי שהפחד הנורא ביותר שלו הינו שהאהבה הופכת להרגל. אני יודעת שקשה להאמין, אני יועת שמרתיח בהתחלה, אבל אכן ייתכנו מצבים בו הרגש היפה ביותר כבר הופך לשגרה. וזה מפחיד, זה גורם לי לחשוב- עדיף להישאר רק עם הטעם... אבל האמן לי, זה רק לפעמים - עוד תמצא, עוד אמצא, עוד נמצא את זה/זו שעימו/ה המציאות תעלה על כל פנטזיה...

ל doriangray //יקירי...

אני נבר די מיואשת מכל הספורים האלה...די נמאס לי.אתה לא יכול להביו איזה סרטים בחורה אינטלגנטית כמוני עברה..אני כבר ממש עייפה.לא אכפת לי לישון לבד,אם צריך..לא אכפת לי לישון באלכסון אם צריך.לא רוצה את כל המתכרבלים האולטימטיבים שיש,גם לא בלילות קרים שכולנו זקוקים לגוף חימום לידנו...הבא יהיה נשמה טהורה..מגיע לכל אחד/ת מאיתנו...לא ככה מותק...מזל שהחורף לא הגיע..תן לי רק שמש ושמש ושמש...שבת שלום!

למעלה