למכשפה דיברנו אתמול בצאט בבוקר וציוות עליי להיתייצב ב9 בערב בצאט אני 175 ס"מ מלכתי
ה החיילa20 New member 24/9/04 #1 למכשפה דיברנו אתמול בצאט בבוקר וציוות עליי להיתייצב ב9 בערב בצאט אני 175 ס"מ מלכתי
ה ה מ כ ש פ ה New member 24/9/04 #2 אני לא בצ'אט בבוקר ו - 175 לא עושה לי רטוב בנרתיק, ראה את עצמך משוחרר מכל צו או התיצבות. (נסיון יפה)
ה החיילa20 New member 24/9/04 #3 מלכתי לא ניסתי דיברתי עם מישהי בצאט בשם מכשפה חבל לי שאת לא מעוניינת בי כעבד סכ"ה רציתי את הכבוד ליהיות עפר לרגלייך בבקשה תני לי היזדמנות
מלכתי לא ניסתי דיברתי עם מישהי בצאט בשם מכשפה חבל לי שאת לא מעוניינת בי כעבד סכ"ה רציתי את הכבוד ליהיות עפר לרגלייך בבקשה תני לי היזדמנות
ה ה מ כ ש פ ה New member 24/9/04 #4 תתחיל מינון נמוך של הורמוני גדילה, תגביר את צריכת הסידן ופנה אלי בעוד שלושה חודשים
S sapirac New member 26/9/04 #5 ממממ לא ידעתי שלמכפשה שלנו יש תואר ברפואה... מכשפה יקרה יש לך לתת לי גם איזה מינון לקחת ?
ה החיילa20 New member 26/9/04 #6 מלכה לא מבקרים צריך פשוט לבצע מלכתי כל בקשה שתירצי אבצע בלי שאלות נאמנות מוחלטת
ה החיילa20 New member 26/9/04 #8 מה מהותנו כעבדים? המהות שלנו הוא לשרת את המלכה כמו שדתי עובד את אלוהיו