למכשפה...

your sex

New member
למכשפה...

סקרנת אותי וגרמת לי למחשבות מטורפות תצרי קשר

אסתי69

New member
רגע היא כבר יוצרת

פשוט תפוס אצלה כרגע ולהבא תכתוב את כל ההודעות האלה שלך תחת שרשור אחד חבל על סיפורים שהולכים לאיבוד... ועכשיו תתנהג יפה וחכה בשקט שמישהי תתקשר מלכה/שפחה אתה הרי לא ממש סגור מה אתה מחפש...

your sex

New member
אסתי תיהיא כלבה טובה

ממי את סגורה על עצמך אני מקווה.... בא לך להרגיש מה זה 69 אמיתי או שאת נראית כמו בת 69?

Master Eagle

New member
אסתי, כדאי לך לרוץ אליו.....הזדמנות

כזאת חבל להחמיץ!!! המאלף הנודע ששמו ידוע ומפורסם בכל העולם קובע שאת תהיי כלבה טובה (אמנם כתב תהיא, אבל אני מניח שזה מרוב התרגשות)... אני מניח שהוא מציע לך את זה בחינם, אז אולי באמת חבל להחמיץ....בעצם אם הוא כזה מוצלח, מה הוא עושה כאן??????? ואולי זה עוד איזה מפגר לא יוצלח שחושב שהוא רק צריך להגיד דבר שטות וכולם קופצים לדום? אולי זה איזה סתם דפוק בראש שחושב שהוא מישהו? מה דעתך?

אסתי69

New member
../images/Emo6.gif יש לי בעייה עם הריצה ../images/Emo8.gif

אבל.... עם השאר לא אז הנה שמעתי בקולך... ודעתי? הוא קופץ דום לכל מי שתהיה מוכנה להקפיץ אותו פתאטי משו :))

Master Eagle

New member
האמיני לי שאין לך שום בעיה עם הריצה

כשאחד כזה קורא לך..........הכל אפשרי!!!!

אסתי69

New member
זהו שאני לא סגורה על עצמי

אבל אני פתוחה עם עצמי ואם אתה רוצה אני אהיה.... רוטווילר........ רק שאני לא בטוחה שאתה תדע מה לעשות עם זה.... <הולכת להקיא בצד>

גם אתה .......

סקרנת אותי (למה לא משאיר לי הודעה בפרטי?) וגרמת לי למחשבות מטורפות (אולי הפרופיל שלי משמיע נביחות ומישהו חושב שאני כלבה?) אז החלטתי לא ליצור קשר:)))

למעלה