למכירה

למכירה

חברים יקרים חושה מוצעת למכירה מי שמכיר אותה יודע בדיוק מה היא שווה ומי שלא אני ישמח לתת פרטים חברים אני לא רעב ללחם אז לא לבלבל את המוח הצעות מחיר התרקטיביות התקבלו בשמחה

Dror BANANA

New member
../images/Emo94.gif ככה מוכרים רכב ,ככה מוכרים ?

אחי לרשום שאתה לא רעב ללחם אז לא לבלבל לך את המוח קצת מיותר. בשביל באמת שלא יבלבלו לך את המוח אולי ספר קצת על הרכב מצבו ,שנת הרכב ,דגם ,מנוע ,פנים חוץ ,יש טסט אין טסט או עד מתי אולי גם תמונה מעודכנת ועוד קצת פרטים ובמיוחד מס' טלפון ככה ישגעו לך את ההודעות הפרטיות קצת פחות. בהצלחה.

בשבילך פרטים

חושה בת 72 גרמניה מנוע 1300 147000 ק"מ יד שלישית ללא כל ריקבון לפני השיפוץ ובטח שגם לא אחרי שופצה ברמה מאוד גבוהה כלל צבע חיצוני ריפוד חדש בפנים ושטיח חדש גומיות הוחלפו קדרים חדשים קלאץ מחזיר שמן תושבות סטארטר חדש דינמו חדש טסט עד אוקטובר לגבי טלפון תשאירו הודעות ואני מבטיח לחזור אפשרות החלפה לרכב לא משופץ!!!!

Dror BANANA

New member
../images/Emo94.gif היי שי ...

זה לא רק בשבילי זה גם בשבילי וגם בשביל אחרים שמתעניינים ובמיוחד בשבילך. עם פרטי הרכב המודעה נראית הרבה יותר רצינית ומוכרת.

The Red Baron

New member
הצעה נוספת

בנוסף למה שדרור כתב לך (שהוא צודק ) אני מציע לך לפרסם מחיר . יש הרבה אנשים שחושבים לקנות חיפושית ב 3000- 2000 שח והם סתם יבלבלו לך את השכל ויבזבזו לך זמן .

למעלה