למכירה !

jack of hearts

New member
למכירה !

Game of Thrones כמו חדש. שיחקתי בו רק פעם אחת והבנתי שזה לא בשבילי.

IirionClaus

New member
למה לא בשבילך?

התוספת מוסיפה המון. שיחקנו גם אנחנו פעם אחת, די השתעממנו, אחרי התוספת המשחק הרבה יותר מאתגר.

טלד

New member
מחפש עם מי לשחק...

אני דווקא חושב שזה משחק מצויין. אבל השילוב של העובדה שהוא משחק מורכב ולוקח די הרבה זמן עם העובדה שרוב חברי לא ממש אוהבים אותו גורמת לזה שאני כמעט ולא משחק בו. אם מישהו מכיר קבוצה שמשחקת בזה, אני אשמח להצטרף.

IirionClaus

New member
אם מדובר במשחק עם התוספת

בהחלט אשמח להפגש. למרבה הצער רוב הזמן אני באיזור הדרום, אבל אשמח לתאם פעם הבאה שאהיה במרכז.

טלד

New member
כן, למה לא.

למרות שלי יש רק את המשחק המקורי ללא ההרחבה, ואני רק אחד...

jack of hearts

New member
המשחק ממש כמו חדש

באמת שיחקתי רק פעם אחת. אני יודע שאני צריך לתת לו צ'אנס אבל כבר יש לי משחקים אחרים וכל פעם שהקובצה נפגשת אז רוצים לשחק ארקהם או טיגריס וכו'. אז לא יוצא לי לשחק בו. בקשר למחיר ? הוא עלה לי 260. בהתחשב בעובדה שהוא במצב השמור שלו, אני מוכן להפרד ממנו ב227.95 בקשר להחלפה ? מה המבחר להחלפה ?

mirizi

New member
גם אני אולי מעוניינת..

אתה יכול לספר לי רק קצת יותר על המשחק.. ?

jack of hearts

New member
Game of Thrones

הוא משחק מלחמה אבל יש בו כמה דברים מאוד מיוחדים (טכנית הם קיימים כבר במשחקים אחרים, אבל לא משנה). כל שחקן משחק את אחד מבתי האצולה שמנסה לתפוס שליטה דרך כבישת שטחי מפתח. מי שבסוף המשחק שולט ביותר שטחים כאלו, מנצח. במשחק לא משחקים בתורות אלא ביחד. תחילת כל תור פותרים שלושה אירועים אקראיים ולאחר מכן כולם מניחים סמני פקודות באיזורים שלהם. כאן נכנס חלק מפתח. מותר ורצוי לנהל מו"מ מול שאר השחקנים ולתכנן תוכניות התקדמות. תעזור לי כאן ואני אעזור לך שם. את הפקודות מניחים עם הפנים כלפי מטה ורק אחרי שכולם סיימו, הופכים אותם ופותרים אותם אחת אחת. תמיד יהיה מישהו (לפחות לרוב) שידקר בגב כי הוא מצפה שהשחקן השני יעזור לו ופתאום הוא לבד במערכה ומקבל בראש. הכלים מאוד פשוטים. יש חייל, פרש וספינה. ככה שההתייחסות לכלים היא קצת משנית. פחות מתעסקים במה לבנות ויותר איפה ומה לעשות איתם. המשחק הוא ל3 עד 5 שחקנים ולוקח בערך שעתיים לשחק. את יכולה לקרוא עוד ב: http://boardgamegeek.com/game/6472 http://freak.org.il/Product.asp?Pid=0809006&Cat2Cat1ID=20&Cat2ID=121

למעלה