למכירה

ffne

New member
ועוד בקשה

המורה שלי הראה לי איזה אתר ישראלי של מתמחה בעיקר באורגנים ומיקסרים וכל מיני הפקות מוסיקליות. אני מחפש אותו ואני חושב שבשם שלו היו רק שלושה אותיות.

דוד משה כנס

זוכר שהתכתבנו על זה. אז אל תתן להפיל אותך בפח כי זה הדגם הישן זה לא ג€ EXR 7 S זה עוד בלי ה S הוא פחות מוצלח

דiד משה

New member
כן, שמתי לב רק אח"כ. :) ד"א,

דיברתי איתה, אבל דבר אחד שכחתי לשאול. הדגם של EXR זה פחות מהסידרה V/VA או יותר?

היא סידרה יותר חדשה

ולא פחות טובה אבל יש שם חסרון אחד שבטח אתה תתאכזב אי אפשר להלחין שם מקצבים אבל אפשר לייבא מאורגנים אחרים

דiד משה

New member
אז מה זה שווה?

כל העניין שלי זה לבנות מקצבים. בסדרה שיש לך אפשר להכניס מדיסקט להארדיסק של האורגן מקצבים? כמה זמן טעינה? יש USB?

ffne

New member
כן יש כונן לדיסקט

וגם נראה לי USB אה, ואם שחכתי, זה כולל גם פדל האורגן P:

ffne

New member
בשביל שזה יהיה רציני

אני לא כל כך מבין באורגן, קניתי אותו אחרי שנת לימוד ואחרי שנתיים החלטתי לפרוש מהלימוד. אני רק תלמיד אז אני לא ממש מבין, אני אשאל את המורה שלי ואחזור לך עם תשובה או שהכי בטוח בשבילך תבדוק באינטרנט כי לא חסר חומר השאלה אם זה בכלל רלבנטי בשבילך האורגן?

דiד משה

New member
לא נראה לי..

אני מחפש משהו מקצועי יותר, אבל אני לא שולל! אני עוד לא ניגנתי על הדגם הזה, אז אני לא שולל.

אפשר להטעין

מהדיסק עצמו אפשר את אותו אחד שאתה רוצה להישתמש בו. דרך נוספת הוא ע"י זכרונות ואז יעבוד לך כל מה שיש באותו דיסק שהכנסת. אבל דרך שלישית והיא בעצם הכי טובה שאת זה למשל לא יהיה לך ב ג€ VA 3ג€ שאפשר להטעין לו לתוך הארדיסק עוד 100 מקצבים חוץ מהקלטות וזיכרונות כי יש לו usb

דוד משה כנס

זוכר שהתכתבנו על זה. אז אל תתן להפיל אותך בפח כי זה הדגם הישן זה לא ג€ EXR 7 S זה עוד בלי ה S הוא פחות מוצלח

ffne

New member
מחיר

3000 ואף אחד לא מנסה להפיל בפח, הכל פרוס

למעלה