למכירה

esterik24

New member
למכירה

בהזדמנות: IPOD דור רביעי 20G (משום שקיבלתי IPOD בעל נפח איחסון גדול יותר ובכל זאת אני לא צריכה שניים)... מכשיר חדש (בן חודש) פלוס נרתיק סיליקון ISKIN בצבע כתום מגניב. כולל אחריות. במחיר מציאה! לפרטים נוספים: 054-4347639 אסתי

GoatGuy

New member
מוכר בדיוק את אותו הדבר ../images/Emo13.gif

עם אותו I-Skin באותו צבע, אותם תנאים והכל
כולל האריזה המקורית, נרתיק שקוף, קליפס לחגורה..וכל מה שמגיע איתו. כל הפרטים כאן.

אולי יש לך פיצול אישיות?../images/Emo6.gif

אולי אתה לא רק רועי אלא גם אסתי? דור רביעי בן פחות מחודש, קונה נפח גדול יותר, iSkin Lava

GoatGuy

New member
לא קונה נפח גדול יותר, קונה Photo

וגם בנוגע לזה אני עדיין לא בטוח - כי אני מתחיל לחשוב שאולי ההצעות שאני אקבל עליו נמוכות מדי וזה לא יהיה שווה לי את ההפרש, ואז אני פשוט אתן אותו מתנה לאחותי (או למישהו אחר מהמשפחה, כולם משוגעים עליו) ואזמין לי את הפוטו (מצאתי מכירה באיביי שזה יוצא 549 דולר כולל משלוח לישראל בUSPS)

uppercut

New member
אתה לא מפחד לשלוח אותו לארץ?

לא יודע, דבר יקר בשביל לשלוח אותו... אם יש לך נסיון עם שליחת דברים מחו"ל לארץ שתף אותי בבקשה... תודה.

לרועי ידידינו יש ניסיון

(רב, אפשר לומר) עם קניית דברים בחו"ל (בעיקר בeBuy) ושליחתם לארץ בבוקר הוא בטח יענה לך בצורה מפורטת יותר וישתף אותך

GoatGuy

New member
אני כאן ../images/Emo13.gif

הזמנתי כבר כמה דברים מEbay, ואני כבר מבין בזה מספיק כדי לזהות עסקאות טובות ובטוחות ועסקאות שלא... בנוגע לשליחה - כשמשלמים 70$ על משלוח מבוטח ומהיר של USPS, אתה יכול להיות בטוח שתוך שבוע האייפוד אצלך כאילו קנית אותו בעצמך מהAPPLE Store. אבל בסופו של דבר אני כנראה אוותר בינתיים - אני חושב שאני אחכה עד שאפל יוציאו דגם שגם יוכל להתחבר לטלוויזיה ולנגן וידאו, או עם ספיקר, או איזהשהו חידוש משמעותי....

weird dust

New member
הפוטו יכול להיתחבר לטלויזיה

הוא יכול להראות תמונות בטלויזיה הוא לא יכול להקרין סרטים, מה שכרגע אני לא בטוח שיוציאו כדגם אי פוד רגיל (בטח יצא דגם מיוחד כמו אי פוד פוטו אי פוד מובי שמיועד לסרטים)

אני פה קורא אותכם אבל לכתוב קשה

כי שברתי את היד לפני יומיים ואני בגבס רק עכשיו התחלתי לכתוב ביותר קלות בכל מקרה אני כאן אם צריכים אותי

*GormE*

New member
איך שברת אותה?

אני שברתי את יד ימין כשעה לפני הבגרות באנגלית, לפני כמה שנים. את כל הבגרויות שלי הכתבתי לבוחנת בסטייל!!!

Princess Petel

New member
יש מצב שמישו מכם מוכר רק את הסקין

?? אם כן אז בכמה?? אני מאודדד מעוניינת =) תודה

למעלה