למכירה

דר דרעק

New member
למכירה

במבצע! חלקי גופות טריים מתוצרת עזה. סחורה חדשה(חוץ מהיידים שהם יד שנייה). כדאי למהר - לקראת חיסול.

מלקור

New member
עזוב

רק מגיעים לעזה או שאתה מוצא גופות או שאתה הופך לגופה זה מצב של ניצחון ניצחון

דר דרעק

New member
עדכון

כעת ניתן להשיג גם חלקי חילוף לנגמשי"ם. החלקים במצב סביר וניתנים להדבקה.

Kps

New member
פזלים מקוריים!!!

בלעדיים למפעלי חמאס בעזה, אין לדעת מה יצא לכם אין ציור על האריזה, על מנת לשמור על ההפתעה, פזלים צבאיים בלעדיים... לאחר הרכבה של מספר שעות יוכל לצאת לכם דגם של חייל או כלי רכב צבאי של הצבא הישראלי - שווה. לשישה ילדים פלסטינאים מאושרים כבר יש, עכשיו תורך, רוץ לחנויות מטעני החבלה על מנת שגם אתה תוכל ליצור לעצמך פזל צבאי משלך... אללה ואכבר. (מתורגם מערבית)

דר דרעק

New member
עדכון

כעת ניתן להשיג גם חלקי חילוף לנגמשי"ם. החלקים במצב סביר וניתנים להדבקה.

psich

New member
תמהרו

הסחורה פשוט נחטפת מהמדרכות, אסבלט, קירות בכל רחבי הרחוב ריכשו גם לילדכם את הלהיט החדש... הזהרו מחיקויים חפשו את תווית צה"ל המקורית על המדים

psich

New member
עדכון נוסף מהשטח!!!

הרגע הגיעה סחורה חדשה של חלקי גופות ונגמ"שים לחנות המפעל שלנו שנמצאת ברחוב פילדפי... אנה מהרו לפני שהכל יחטף!! ועכשיו בעל הבית השתגע... כל הרחוב במבצע ענק!! גרד כפי יכולתך!! .....כל מה שהצלחת להוריד עם שפכטל שלכם, בלי מע"מ בלי מכס ובלי מיסים... כן כן רק היום ושוב אנחנו צריכים להודות לספונסר שלנו "גדודי אל-עקצא" שעובד בשיתוף עם הספונסר הראשי שלנו "החמאס" ומבטיח שוב ושוב ולא מאכזב להביא את הסחורה הטובה ביותר לרחובות שלכם.. לצערינו המבצע לא ימשך זמן רב שכן הספונסר הראשי שלנו החליט לקחת כמה מהסחורות המובחרות שלנו לעצמו, לצילום קמפיין של פרסומות להצגה ופירסום המוצרים שלהם לקהל הרחב ולמשיכת קהל קונים חדש, בקמפיין הספונסר טוען שהוא רוצה לפנות לנתח הצעיר שבאוכלוסיה.

../images/Emo53.gif דחופה

בואו בהמוניכם לציר פילדלפי עם שקיות קופסאות וקרטונים, חייבים לאסוף הכול לפני כניסת השבת, אני מסתכל על התמונות בTV ונזכר בשירותי בצבא איך הטירונים הצעירים מבצעים סריקה לאחור באופן מושלם ואוספים הכול לשקיות , כל בדל וכל שייר בדייקנות ובאהבה, ואז אני מדמיין לעצמי את אחד הצעירים מגיע נרגש למפקדו וצועק "אאוריקה"
יש
ו
והשמחה והששון של הפלוגה שלא היתה כמוהה מאז בית התועבה

גווואעלד..

(לא האמנתי שאני אשתמש פעם במילה הזאת!) אין לי מילים על השרשור הזה. פשוט גועל נפש. ועוד יותר גועל נפש שתפוז מאפשר כזה דבר. איכס, איכס, איכס.. יש דברים שאפשר לקבל, אבל את זה???! זלזול בחיים של החיילים שלנו. גועליים.

למעלה