למכירה 4 קוואקרים. 2 זכרים בדוקים, מוחתמים ומדברים. 2 פראים לא בדוקים. לפרטים נא לדבר איתי במסרים.
ר רן בראל New member 8/9/03 #1 למכירה 4 קוואקרים. 2 זכרים בדוקים, מוחתמים ומדברים. 2 פראים לא בדוקים. לפרטים נא לדבר איתי במסרים.
J jo24 New member 8/9/03 #2 אני מאווווד מעוניין ואני רציני. אשמח לקבל פרטים על הציפור, בבקשה תענה להודעה האישית!
H hoolon New member 8/9/03 #6 שמע יש לי בשבילך תוכי משהו מיוחד, אני אתן לך בזול ואתה תרוויח תעשה עליו קופה, איך זה נשמע לך?
J jo24 New member 8/9/03 #7 איך שהוא נראה לי ש... hoolon מנסה לרמוז משהו... ואני לא חושב אסף סוחר, הוא פשוט לא יכול להחזיק את התוכים אז הוא מוכר אותם או משהו כי סוחרי תוכים מוכרים כל הזמן ולא פעם בשנה!
איך שהוא נראה לי ש... hoolon מנסה לרמוז משהו... ואני לא חושב אסף סוחר, הוא פשוט לא יכול להחזיק את התוכים אז הוא מוכר אותם או משהו כי סוחרי תוכים מוכרים כל הזמן ולא פעם בשנה!
H hoolon New member 8/9/03 #8 אתה טועה, אני לא רומז כלום באמת יש לי תוכי משהו מיוחד וחשבתי אולי רן בראל ואני נעשה עליו ביחד קופה כי יש לו קשרים, ככה גם נפסיק לריב בפורום.
אתה טועה, אני לא רומז כלום באמת יש לי תוכי משהו מיוחד וחשבתי אולי רן בראל ואני נעשה עליו ביחד קופה כי יש לו קשרים, ככה גם נפסיק לריב בפורום.
ר רן בראל New member 8/9/03 #9 אני אומר שאין לך מושג מי אני, למה אני מוכר, ובטח שלא אם אני דופק קופה. תגובות די של . אתה מוזמן ליצור איתי קשר מתי שתרצה ולבוא לראות את התוכים שלי והתנאים שלהם, אחרי זה תחליט מה אתה חושב.
אני אומר שאין לך מושג מי אני, למה אני מוכר, ובטח שלא אם אני דופק קופה. תגובות די של . אתה מוזמן ליצור איתי קשר מתי שתרצה ולבוא לראות את התוכים שלי והתנאים שלהם, אחרי זה תחליט מה אתה חושב.
א אוהד ארז New member 8/9/03 #12 ../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo123.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo123.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo123.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo123.gif
א אוהד ארז New member 8/9/03 #13 בטח גם אני ס ו ח ר, לאאאאאא../images/Emo6.gif בטח גם אני ס ו ח ר, לאאאאאא
ה השווארמה של מומו New member 8/9/03 #11 קוואקרים שלום, אני מעוניין באחד מהקוואקרים המדברים, כמה אתה רוצה עליו, מאיפה אתה בארץ? בברכה אלעד.