למכירה

חגי21

New member
למכירה

זוג הורים גרושים משומשים במצב מכני מצויין עדיין עם אחריות יצרן במחיר סימלי של 2 שקלים לכל המוריד במחיר......... אני מאוד מזדהה עם הפורום שלכם גם בבגרותי עברתי תקופה לא קלה ואני יודע מה זה להרגיש ליפעמים לבד (ואני לא מדבר על זוגיות) דבר אחד יש לי להגיד לכל מי שמיואש.... בסוף הכל עובר וכולם מיתבגרים, גם ההורים שלכם. תיסתכלו מהצד ותיראו שגם אנחנו לא נשמות טהורות ואולי זה לא שהם לא מבינים אותנו תנסו לחשוב בכיוון של אנחנו לא מבינים אותם ותיראו כמה הכל מיסתדר ולסיכום יש לכם אתר מקסים וזה טוב שיש לכם עם מי לדבר אם למישהוא יש שאלה כנסו לכרטיס שלי ותשיארו הודעה נ.ב לא לפחד מהתמונה

*neta*

New member
להשכרה

זוג הורים חולה נקיון, מבשל לא משהו, אין לו מושג במחשבים, אוהב לסנג´ר (או לנסות..), מעריץ את מי שעזב את הבית, ולא ממש מבין את מי שעדיין בתיכון. תקופת ההשכרה תגמר בעוד שנתיים...

Magi¢ Boy

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo12.gif ל.. התפטרות

זוג הורים קרציות שרוצים לחתוך לך ת´אוכל וללכת איתך יד ביד לג´מבורי

shiri_b

New member
להשכרה

הורים די מאולפים, במצב משומש... מוכנה לשלם עד 50 שקל ליום השכרה

n u l i t

New member
למכירה מיידית !!!

זוג הורים בגיל המעבר, הסחורה אומנם חורקת, מעצבנת, במצב רעוע אבל עם פוטנציאל... מוכנה לשלם עד 400 $ לכל המעוניין\ת מבצע לשבוע: אחים קטנים במחיר מופקע על כל קנייה.

למכירה אמא יד שנייה../images/Emo184.gif

*אבא בחו"ל...* משומשת במצב די טוב, מבשלת מעולה ונהנית לדחוף אוכל, הולכת לישון מוקדם, די חביבה, קצת מעצבנת, מתחקרת יותר מהרגיל *בעיקר בתחום הרומנטי*, נוטה למצבי רוח, מכירה מיוחדת 1.80
ברור שלא
את ההורים שלי אני בחיים לא אמכור
כמה שהם מעצבנים...

למעלה