למכירה

Suli

New member
למכירה

בחור בשם וירג'יל. יודע גם לבעוט ס"פ וגם אחלה שחקן הגנה! רק ב2 מיליון ש"ח! (כרגע): Virgil Thomas 33 שנים ו-83 ימים, מדד הכישורים=7 260 בכושר משחק גרוע ובכושר גופני סביר [טכני] בעל נסיון מבריק וכושר מנהיגות חלש בעל דירוג נאמנות אימתני. כושר גופני: סביר עמידה בשער: איום עשיית משחק: עלוב מסירה: עלוב משחק אגפים: סביר הגנה: אימתני הבקעה: גרוע מצבים נייחים: קסום אגב, הוא חוזר מפציעה ארוכה ולכן הפורם הנמוך - מה שעלול גם להביא להנחה במחיר שתשלמו. זה כדאי!

OFERBSH

New member
3 קיצוניים עם מסירה, רק תבקשו והם יוצאים

קיצוני אאוט עם בריל קישור ואאוט מסירה בן 23.26- לפי השוק שלא מראה רף מחיר בהפרשים הגיוניים (אחד 10 ואחד 17) אבל הממוצע שלו בערך 14.5 מיליון קיצוני מאג עם בריל מסירה, מהיר בן 21.90 (בינוני הבקעה אם זה מענייין אותכם)- לפי השוק שווה בממוצע 11.5-12 מיליון קיצוני מאג עם מאג מסירה (גם אינד קישור לאלה שזה משנה לו, וד"א עבר איזה 3-4 אימוני מסירה מאז שעלה) מהיר בן 21.38- לפי השוק שווה בבמוצע 14 מיליון. הסיבה שהם לא יוצאים למכירה וזהו זה כי אין לי כוח לחפש להם מחליף. בתכלס אני רוצה למכור לפחות 2 מהם. ותשימו לב שכולם עדיין צעירים ומתאימים לאימון (בעיקר ה-2 המהירים שרק בני 21).. אין לי בעיה גם להוציא אותם במחיר מוזל בשעה נוחה (כמובן שלא להגזים בבקשה למחיר) בשביל שתקנו אותם אני מעדיף למכור אותם פה למישהו מאשר סתם להוציא אותם, אבל אם לא יהיו אנשים שרוצים אותם, בסוף העונה הם גם ככה יצאו למכירה ובמחירי השוק שלהם

למעלה