למכירה...

למכירה...

אני מעלה ברשות המנהלת כל מיני דברים שיש לי למכירה - מגזינים, גזרות וספרים, שיש לי ואני לא עושה בהם שימוש. המחירים שאני מבקשת עבורם זה מה ששלמתי עבורם. או לחילפון - להחליף בגזרות/מגזינים אחרים... אשמח לענות לשאלות אם יש עניין הראשון - מגזין sew simple מגזין ראשון מגזין שני כל אחד מהם 20 ש"ח ולא השתמשתי בהם כלל. הם מכילים פרוייקטים חביבים כמו תיקים חמודים, פרחים, בגדים משודרגים וכולי, ואני לא כל כך בקטע של הדברים האלו...

עכשין כמה בורדות

יש לי המון (ואשמח להחליף ולקבל עוד!!!) אבל את מרבית הבורדות שלי קניתי עבור בגדי הילדים שבהן, ומאז עשיתי מנוי לאוטובר, ולכן כל הבורדות שאני הן אן ברוסית רו משהו כזה שאני לא מבינה, או שבגדי הילדים בהם לא משהו... הנה הראשונה - 15 ש"ח, אנגלית, חדשה לגמרי הנה השניה - כנ"ל הנה השלישית -

עכשיו בורדות בכל מיני שפות משונות

אלו גדולות עלי - אני לא מבינה איזה סוג בד צריך, ומאיפה להוציא את הגזרה - לכן כולן במצב חדש לגמרי... הראשונה - יש לי עוד - אבל אני אעשה עוד מעט חיפוש אחריהן

כמה ספרים

זה היה בתקופה לפני שנכנסתי חזק לתפירת בגדים - ולכ יש שם כל מיני דברים אחרים - ואני ממש לא מוצאת בזה עניין יותר. אשמח להחליף את זה במשהו אחר.. או לקבל תמורת זה 35 ש"ח. זה בערך מה שזה עלה לי.. ספר

טוב - אז יש לי גם גזרות בודדות

אני פתחתי את האריזות - את חלקן אפילו העתקתי (אבל את רובן לא) ראשונה שניה שלישית מחיר - 12 ש"ח לכל אחת טוב - הראשונה לא עולה כרגע - בעקרון ממחר אפשר לראות אותה ב - simplicity.com גזרה מספר 8357 (שמלה לילדה - מידה 3-8)

ועוד כמה

ראשונה - מידה 10-22, לא עשיתי איתה כלום - אחרי שקניתי אותה נראה לי פתאום פחות מלהיב... 12 ש"ח שניה - מידה 14-18, קניתי מידה לא נכונה
, דווקא מאוד אוהבת.. וקניתי מאז בדוק אותו דבר במידה קטנה יותר. שלישית - מידה 6-10

סליחה -

שלישית - מידה 6-10 רביעית - מידה xsm-med, הייתה בשימוש!!!! עשיתי ממנה שתי חולצות ולא אעשה שוב... כמובן שכל הדפים במקומם וכולי, א גזרתי כלום. חמישית - מידה 8-18, הוצאתי גזרה, ואח"כ קבלתי גזרה של שמלה שאוהבת יותר...

היי במידה ואקטואלי מעונינת בשלוש הבורדות הראש

הראשונות של שמלות ילדות

שימי לב - אלו לא בורדות

אלא גזרות של simplicity היה ואת מעוניינת - מאיםה את? האם לשלוח לך?

אילרי

New member
היי מיקי- אני מעונינת בגזרה השניה

את השלישית יש לי ואת הראשונה - לא מצליחה למצוא...

אני לא מולו כרגע

אבל הוא לא ספציפי לתיקים- יש בו ארנק, תחתיות לכוסות, כובע וכפפות, ופונצו לילדים ועוד כמה פרוייקטים פשוטים. נדמה לי שיש בו תיק אחד. לא סוכרת כרגע בודאות...

ו שתי

New member
באיזו שפה החוברה הזו?

(אם איטלקית/גרמנית/צרפתית/ספרדית- יש סיכוי שאקנה)

למעלה