למכירה!

למכירה!

בגלל שהפינת חישלנו חיה על תקציבים מאוד קטנים אז החלטנו למכור! תרנגולות גזעיות! ותרנגולות מעורבות! ישנן כמה סוגים! 1. פקין- קוציני - עוף קטן ועגלגל! ישנם זכר ו 3 נקבות גזעיות והשאר מעורבות אבל חמודות מאוד! מטילות הרבה ביצים ודוגרות מצוינות! 2. משי שחור: סוג של תרנגולת שאין לו נוצות כמעט! אלא פרווה כמו לכלב! משמים כחית מחמד בארצות הברית ומקומות אחרים בחו"ל! מטילות טוב מאוד! ודגרניות מעולות! בסין שימשו אותן כעופות תערוכות ושימשו לדגירה במיוחד! 3. סוברייט מעורבים : סוג של תרנגולות בצבע כתום עם נקודות שחורות מדהימות!! ומאוד חברתיות! 4. יונים מכמה סוגים! - טווסים -דואר - קרימקות - ויוני בית רגילים! 5. פסיון זכר צהוב! 6. בלדי! והרבה מאוד!!! ישנם אצלנו מלא בלדי או ערביות! נקבות וזכרים! המכירה תיכלול גם זכרים! בוא נגיד אם לוקחים 2 נקבות אז צריכים לקחת גם זכר איתם! כי אחרת לא ישתלם לנו! וניתקע עם זכרים! ללוקחי כמויות נגיע לפשרה!! :) מחירים מאוד מאוד נוחים! וזולים! במיוחד לפורום הזה ולפורום בהייד פארק! לא נימכור לאנשים שיפגעו בבעלי חיים - (לא לשחיטה!!!!) תודה! אמצעים ליצירת קשר: 199516322 אי סי קיו [email protected] אימיל 0525530768 פלאפון! נא להתקשר סתם! אבל אם צריכים עזרה ממני בכללי מוזמנים!! תודה תאופיק

איזה מגניב ../images/Emo13.gif

הייתי קונה לפחות את המשי והכתומות
אבל אין לי מושג איך אני אגיע לשם

halperin

New member
מנהל
יש לכם בירכיות או וכד' ?

מתחיל פינת חי בחצר גדולה ומחפש לגוון מעבר לתרנגולות...

למעלה