למכירה. lightspeed 90 מ"מ של rollerblade

rollers

New member
למכירה. lightspeed 90 מ"מ של rollerblade

שלום. אני מעוניין למכור את הרולר של אחי רולר מצוייין במצב מעולה לא החליקו עליו הרבה. משנת 2006. יש עליו גימיקים של שריכת רצא'ט (משיכה של חוט ונעל מתהדקת על הרגל) בנוסף יש למעלה קליפסת ראצ'ט לפי מה שהבנתי חזקה. הרולר יושב מאוד טוב על הרגל ועוטף אותה כמו כפפה. לרולר אנטי שוק מסוג shock eraser 2D גלגלים חדשים עוד אפילו לא ירד מהם העטיפת ניילון שעל הגלגל כמעט, 90 מ"מ 84A. מיסבים ABEC7 רצים כמו שדים. פריים אלומניום חזק וקל נכנס מקסימום 90 מ"מ. הגרב מאווררת מלא מזיעה מכוון שיש חריצי איוורור גדולים. הגרב. הגרב היא גרב progressive fit system בשפה הנורמלית גרב זיכרון בשיטה אחרת (החום שהרגל פולטת גורמת לגרב להתעצב לרגל) מכיוון שאחי לא החליק עליה הרבה זמן וגם כשהחליק ולא היו הרבה מקרים כאלו אז הגרב עוד מצויינת להמון המון המון המון המון המון החלקות. מחיר: מכיוון שהנעל נקנתה לפי שנה ובחו"ל (אני גם לא מאמין שמוכרים אותה בארץ תקנו אותי אם טעיתי) ב300 דולר בזמנו, ולא החליקו עליה הרבה אני מוכר אותה ב850 ש"ח (ניתן למיקוח). דעתי נעל מושלמת לתא"ר והחלקות בעיר ספורטק והכל. נעילה קלה מאוד וחליצה אפילו יותר. ועכשיו תמונות (מקווה שיצליח) יאללה תהנו, כל המקדים באמת זוכה.

rollers

New member
הידיות בצדדים של הרולר

הידיות האלו מושכים והשרוך מתדק טוב מאוד. ניסתי

rollers

New member
חריצי איוורור גדולים

רואים אותם מקדימה ליד האצבעות

למעלה