למכירה GPS

osk1313

New member
למכירה GPS

למכירה GPS מרידיאן גולד כחדש לא היה בשימוש נקנה לפני כמה חודשים בלבד כולל תושבת כבלים למחשב ולמצת שלומי 053790006

מרידיאן

בעיקר לניווט במים... אני אישית הייתי הולך על הספורטרק. ועם MUSTOP שמאפשר להזמין כל דבר מארה"ב, אחרי משלוח אחרי מכס אחרי הכל-הכל-הכל אפשר להשיג מכשיר כזה במחיר מצחיק של 1400 ש"ח.

הי עידן האם יש למכשיר גם מסך עם

מפה שאפשר לראת במפה את הדרך גם להחליף מפות לכל מדינה לחבר שלי שהוא הבעלים של יונדאי ראשון יש מכשיר שגם מדבר אליו ומכוון אותו בדרכים גם לעיר אבל מחירו כמה שהבנתי כ 6K

tooom

New member
אני מכיר עו מכשיר

שגם נוהג במקומך, מצלם במקומך, שותה קפה בדרך במקומך ועוד... אתה רק יושב בבית והוא עושה הכל...

אם הוא גם יוצא לעבודה במקומי אז

אני קונה בכל מחיר ,ואת הקפה שישאיר בשבילי.

שרA

New member
לא יכולתי להתאפק...

זו באמת ההודעה האחרונה, והיא מוקדשת למורי האחד והסמפטי. מרידאן היא מכשיר מצויין והוא לא בהכרח מכשיר ניווט ימי. המסך שלו נוח וגדול יותר ממסך הספורטרק וזה יתרון לנהגי שטח, והוא עמיד יותר בזעזועים ובמכות מהספורטרק, יתר הפונקציות כמעט זהות עם יתרון למרידיאן. הגולד יקר יחסית (יש מרידיאן צהוב, יש סילבר ויש גולד) ומחירו בחנויות (כולל אחריות לשנתיים וכל האביזרים) מעל 3,000 ש"ח. למצער, הופסק ייצור המרידיאן הצהוב שהיה זול יחסית ולכן האופציה הזולה לרכישה היום היא מגלן ספורטרק, שמחירו בארץ (כולל אחריות לשנתיים, כבל מתח נתונים ותושבת קבועה) 1,565 ש"ח כולל מע"מ. מורי, למרידיאן ולספרטרק יש אופציה לטעינת מפות כבישים/ערים סכמתיות באמצעות תוכנת MAPSEND שמחירה כ - 850 ש"ח. כדאי גם לרכוש כרטיס זיכרון נוסף (250-800 ש"ח בהתאם לגודל הזיכרון). אך תוכנה זו לא תאפשר לך ניווט שטח.ותצוגת הכבישים בישראל מצומצמת מאוד. אתה כמובן התכוונת למערכת ניווט על בסיס מחשב כף יד מסוג אייפק (שמחירו אכן כ 6,000 ש"ח) שמאפשרת ניווט עירוני קולי באמצעות תוכנת דיסטינייטור ותצוגת מפת שטח טופוגרפית באמצעות תוכנה נוספת. אין טעם לרכוש מכשיר GPS אם אין ידע בסיסי בניווט טופוגרפי, בלי ידע כזה יהיה המכשיר כאבן שאין לה הופכין. וחבל על הכסף. אההה ולסיום (אי אפשר בלי סיומות), נורא התרשמתי מהעובדה שחבר שלך הוא הבעלים של יונדאי ראשון (גם לדעתו אתם חברים או שזה רק על דעתך?), אכן פרט חשוב מאוד להבנת השאלה שלך בעיניין מערכת הניווט הזו, בלי פרט זה לא היינו מבינים את השאלה ותודה שטרחת להכנס את הפרט הזה. בשמחות, פוףףףף

נוAה שלום תודה רבה לך על ההסבר

הממצה ועל תוספת העקיצות לגבי ידע בניווט אמת צריך מעט ידע ולמרות שאת נועה של הים אני למדתי ניווט ימי וחופי ויבשתי הרבה שנים לפמי שאת נולדת ועד כמה שידוע לי הקורדינאטות של כדור הארץ לא השתנו בינתיים עם רבות השנים. לגבי חברים מכאן או משם תבחני קודם את עצמך אם תרצי עזרה ביונדאי ראשון כולל הנחה ברכישת רכב אשמח לעזור לך.

מפות

ב-GPS אין מפות טופוגרפיות של ישראל שנטענות לתוך מכשירי GPS, כך שגם אם יש להם את היכולת בחומרה, התוכנה עצמה לא קיימת

tooom

New member
הפתרון היחידי למי שלא ממש יודע

לנווט זה לקנות מחשב נישא וג'י פי אס או מחשב כף יד וג'י פי אס וגם לקנות איזו תוכנה של מפות של ארץ ישראל

ת'כלס כן

אבל מה הכיף? GPS זה גאדג'ט חמוד ושימושי אבל למי שממש אוהב ניווט זה רק נטו עם מפות... אני אפילו לא משתמש במדי זווית והשטויות האלו, פשוט מוצאים את המקום והטופוגרפי עפ"י מה שמופיע.

לנווט עם מפות ומצפן אני יודע גם

בארץ וגם בחו"ל אני גם יודע שיש מכשירים איפק וכדומה עם מפות הערים בארץ חשבתי שיש GPS עם מפות ודרכים לשבילי הארץ ,אני מבין שאין .

למעלה