למכירה 20 מכשירי saber

SABER1

New member
למכירה 20 מכשירי saber

לאחר התיאשות מהפעלה/התעסקות החלטתי להציע למכירה 20 מכשירי saber מדגם saber1 ללא צג בתחום הVHF מכשירים חדשים שהגיעו הישר מארה"ב ללא סוללות בתוך אריזה מקורית .

ramimz

New member
היי SABER, מה המחיר שאתה

מבקש עבור יחידה ? ומה כן מגיע איתה ? ביי, ותודה.

amitzahavi

New member
צור קשר בבקשה בפרטי

פשוט אני לא מצליח לשלוח.. מעוניין בעיקרון בכ 3-5 מכשירים...

זה שמשרד התקשורת אינו תקיף באכיפה לא עושה את זה חוקי. אפשר לבקש מתפוז לפתוח פורום "סחר במכשירי קשר ללא רשיון חוקי" ואז הפורום ההוא אולי "יפרח" והפורום הזה אולי ימות? בינתיים אנשים צריכים להבין היכן הגבולות וזה בבחינת לעשות "פיפי מהמקפצה".

4eib

New member
מי מת והפך אתכם לעורכי דין

תדאג אתה לא למכור ציוד ללא רשיון ואל תהיה שוטר של אף אחד. הרבה אנשים כמוך מקלקלים פורומים שלמים בגלל היותכם שוטרים של אחרים!!!

אתה יכול ומוזמן לפתוח פורום חדש. אל תגיע לכאן ותבכה אחרי שסגרו לך את כל הפורומים שעסקו בסחר לא חוקי במקמש"ים. פעילות לא חוקית היא לא ממטרות הפורום הזה.

4Z7GBA

New member

אולי אבל הוא צודק במיקרה זה אני לא יודע אם יש לו או אין לו רישיון סחר {אני יוצא מנקודת הנחה שיש לו אחרת לא היה מפרסם את ההודעה הזאת}

menimm

New member
../images/Emo45.gif זה לא מתפקידו של מנהל הפורום

לבדוק למי יש או אין רשיון כזה או אחר... שער בנפשך, שיבוא אדם ויפרסם שהוא מעוניין לרכוש אופנוע, (בפורום אופנועים), האם זה מתפקידו / אחריותו של מנהל הפורום לוודא שיש לאותו אדם רשיון נהיגה ?

4Z7GBA

New member

זה מה שאני כל הזמן אומר אני לעזור או לנסות לעזור כל עוד זה חוקי מה הגולשים עושים אם זה בבית זה לא עינייני

למעלה