למכירה - רישיון B...

TinyTuli

New member
למכירה - רישיון B...

רוי אתה יעיל... זה נכון שנורא נורא רציתי לקבל את הרישיון, אבל לרשום אותי פעמיים?! קיבלתי היום שני רישיונות בדואר, כלומר אני רשומה פעמיים בUSPA עם שני מספרי רישיון שונים כאשר שם המשפחה שלי רשום אחרת בכל אחד מהם. (רוי כבר אמרתי כמה אתה יעיל ?!?!) מישהו יודע עם מי צריך ליצור שם קשר כדי להסדיר את הענין?

TinyTuli

New member
קשה לך בלי ניקוד?!

שאלתי אם מישהו יודע עם מי צריך ליצור שם קשר "שם" כלומר בUSPA והכוונה הייתה לשם של האדם שמתעסק ברישיונות. אם עדיין לא הבנת תעדכן אותי, אני אשלח לך בדידים.

c y p r e s s 1

New member
כנסי כנסי שכל

יחסית לבחורה "אינטלגנטית" שמגיבה בארסיות ובציניות על כל מה שזז, די הפתעת אותי. מה לא ברור? נכנסים לאתר של הUSPA, אני יודע זה לא קל, ושמה, כן זה לא פשוט, מנווטים, גולשים, ומגיעים לדף הרלוונטי. אבל לא - את חייבת להתחכם - כי, הרי, את הכי חדה מכולם, נכון? שמים כחולים שיהיו לך, בייב

nudnikim

New member
את הקטע עם הבדידים הבנת?

כי אני לא ממש דרך אגב תזהר, כי מרב ארס נוטף סייפרס 1 עלול להנזק תנסה לעבור לסייפרס 2 למה את חייבת להיות כל כך לא נחמדה גם כשאת צריכה עזרה? או במילים אחרות what the f%^# is your problem missy? ולא, אל תטרחי לענות אם זה באותו משב רוח רענן של מילים נבחרות להעשרת לקסיקון הארס שלנו

nudnikim

New member
רישיון B?

"לצערי לא יהיה לי בזמן הקרוב שום דבר שכלתי לומר בקשר לצניחה וזאת משום שאני שייכת לזן הנדיר שצונח בשביל הכיף כן.. כן... יש כאלה שיוצאים מהמטוס, מסתחררים כל הדרך למטה, נמצאים 20 דקות עם חופה 290 בגובה 2000, עושים פלייר 7 שניות מאוחר מידי ונמרחים על הקרקע.." (טייני טולי, לפני חודש בערך) אז איך קבלת רישיון B? את כבר נופלת יציב?

CUT II CUT

New member
NUDNIKIM, תתחיל לחפש מקלט מדיני

NUDNIKIM, תתחיל לחפש מקלט מדיני בפרו, או בצ'ילה, או באיזה מדינה אפריקאית נידחת שאין לה הסכמי הסגרה עם ישראל, כי היא הולכת לקרוע אותך....
(נ.ב. אני יודע איפה יש בריכת בוץ)

doublebass

New member
תקשיבי....

תשמרי את השני ועוד כמה חודשים אני אקח אותו ממך...
שבת שלום !!! שי.

FlyingMoo

New member
כל הכבוד noamk ורון

כן יירבו אנשים עפ מעט מילים, ומינימום בולשיט. MOO

freekfly uri

New member
בתור מישהו שהשם משתמש

שלו הוא MOO לא הייתי פןתח פה על בולשיט....

CUT II CUT

New member
כל הנתונים שצריך

בחורה באיגוד של הגויים שקוראים לה קרוליין ממש נחמדה תפני עליה, היא אחראית על כל נושא הביורטיה של הרשיונות ושירות הלקוחות. [email protected] Karoline Woolfrey Member Service Center Manager United States Parachute Association 5401 Southpoint Centre Blvd. Fredricksburg, VA 22407 Office:(540) 604-9740 Fax: (540) 604-9741

למעלה