למכירה פומבית

העצלנית

New member
למכירה פומבית

ילד בן 12 וחצי ,בלונדיני 1.62 .במצב טוב. כישורים : לשחק כדורסל לשחק במחשב ולנגן על העצבים. לרטים נא לפנות למספר הטלפון 04-6666666

loly pop

New member
יש לי עוד פריט למכירה....

זה אפשרי למכור גם אחות גדולה???

פתחו פורום מכירות פומביות!(גנבו לך)

אני צוחק
לי יש אחות בת 18 למסירה פעם היינו רבים אבל בחודש האחרון אנחנו די מסתדרים ביחד (לא מנסים להרוג אחד את השני
יש כאן פתאום די הרבה אנשים ברוכים הבאים למי שהצטרף!
אני לא כותב הרבה כי נידפק לי המחשב
ואני גולש עם פנטיום אחד וזה ממש סיוט!!!

העצלנית

New member
גנבים כולם!!!!!!!!!!!!

לאף אחד אין איזה אח גדול למכירה.? ורועי אני איתך בכאבך בגלישה איטית. אתה תחייה מותק

יש לי שתיים

למכירה- אח גדול בן 18.5 מראה: קוצים שחורים 1.17 עינייים חומות נראה מצוין כישורים: אין חחחח סתם......כישורים אמ.....ממממ מאיפה לי לדעת כולה אני מכירה אותו 14 שנה..... למכירה- אח גדול בן 20 מראה: שיער שחור עיניים ירוקות 1.70 במצב מצויין לא ידוע אם משומש או לא...... בונס קטן.... למכירה- אח קטן בן 3 וחצי מראה: תלתלים זהובים(אשכרה זהבה...) עיניי דבש..... 98 סנטימר גובה כישורים : יודע לזבל את המח מצויין

העצלנית

New member
רוצה החלפות?

את תתני לי אח גדול שלך. ואני אתן לך קטן 0קטן זה יחסי) שלי. הוא דווקא דיי בסדר לפעמים.

אכן כן אני בת יחידה!!!

אשכרה בת בין בנים......(כמו הסדרה בן בין בנוות) כן אבל יש לזה צד חיובי.....אפשר לקנות יאמבה בגדים ואין איזה אחות שתמיד תבוא ותיקח לי אותם או שאני קונה נעלים ואטף אחד לא ינעל לי אותם......ותמיד יש מי שיגן עלי!!!

למעלה