למכירה פאג´רו קצר שנת 97 בנזין יד שניה שמור (לא נסע בשטח) לפרטים: 054494593 תודה
R R750-Girl New member 5/2/02 #1 למכירה פאג´רו קצר שנת 97 בנזין יד שניה שמור (לא נסע בשטח) לפרטים: 054494593 תודה
R R750-Girl New member 6/2/02 #5 GLS - היה דגם אחר? לא נסעתי איתו בשטח בכלל. (מדרכה ברמת השרון פה ושם מחיר מחירון. צבע ירוק בקבוק.
R R750-Girl New member 7/2/02 #6 שכחתי רק לציין שאפשרי החלפה בטרנו דיזל - או פאג´רו דיזל משנתון ישן יותר.
T teen17 New member 7/2/02 #7 ישן יותר? למה את מתקדמת אחורה? ולא קדימה?באותו המחיר את יכולה לקנות טראנו חדש.
T teen17 New member 7/2/02 #9 טוב...... אבל במחיר שאת מוכרת אותו את יכולה לקנות טראנו חדש, או ויטרה 2 ל´ ולהישאר עם עודף ביד!!! חשבת על זה?
טוב...... אבל במחיר שאת מוכרת אותו את יכולה לקנות טראנו חדש, או ויטרה 2 ל´ ולהישאר עם עודף ביד!!! חשבת על זה?
ר -רוני- New member 8/2/02 #10 גל עולה הרבה כסף להחזיק רכב 4X4 בלי לרדת איתו לשטח, אך כאשר אתה יורד איתו לשטח העלויות מזנקות לשמיים ולא משנה כמה אתה ניזהר על הרכב תמיד אתה מקבל מכות מיים חודרים למערכת החשמל ושאר נזקים
גל עולה הרבה כסף להחזיק רכב 4X4 בלי לרדת איתו לשטח, אך כאשר אתה יורד איתו לשטח העלויות מזנקות לשמיים ולא משנה כמה אתה ניזהר על הרכב תמיד אתה מקבל מכות מיים חודרים למערכת החשמל ושאר נזקים
R R750-Girl New member 8/2/02 #11 טראנו חדש??? לא במחיר של פאג´רו 97 וחוצמזה הביטוח י-ק-ר וחוצמזה - רוצה יותר ישן. תשאיר את השיקולים לי. מרשה לי? תודה.
טראנו חדש??? לא במחיר של פאג´רו 97 וחוצמזה הביטוח י-ק-ר וחוצמזה - רוצה יותר ישן. תשאיר את השיקולים לי. מרשה לי? תודה.